Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat'tan Talisca'nın takımıyla iş birliği açıklaması

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, PSG ve Chelsea'nin ardından bu sefer de Cristiano Ronaldo ve Anderson Talisca gibi isimleri kadrosunda bulunduran Al-Nassr Kulübü ile iş birliği anlaşması yapıldığını duyurdu.

Son Güncelleme:

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, 3 Aralık Pazar günü yapılacak başkanlık seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Hasan Arat, göreve gelmesi halinde PSG ve Chelsea ile transfer konusunda iş birliği yapacaklarını açıklamıştı.

Arat bu sefer ise yaptığı sansasyonel transferlerle dikkat çeken ve kadrosunda Cristiano Ronaldo, Sadio Mane ve Anderson Talisca gibi yıldız isimleri bulunduran Al-Nassr FC kulübü ile iş birliği anlaşması yapıldığını duyurdu.

Hasan Arat, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Beşiktaşlılar, geçtiğimiz hafta Suudi Arabistan'a giderek, değerli dostum Al-Nassr FC Başkanı Sayın Musalli Al-Muammar ile buluştum.

Beşiktaş JK ve Al-Nassr FC kulüpleri arasında, futbolcu transferlerinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına vardık. Beşiktaşımız için hayırlı olmasını diliyorum."

HASAN ARAT'IN PSG VE CHELSEA AÇIKLAMASI

Hasan Arat'ın açıklamaları şu şekilde:

"Diyorlar ya 'PSG başkanıyla selfie çekilmek için Katar'a gitti', benim hesabıma girip baksınlar, benim öyle bir derdim yok. Ben dünyanın her yerinde varım. Bu tip meselelerde sadece Beşiktaş önemlidir benim için. Benim meşhur olmaya ihtiyacım yok. Beşiktaş için her şeyi yaparım. Gittim konuştum. Dedi ki (Nasser El-Khelaifi), 'Bunları yayınla Beşiktaşlılar duysun. 3 Aralık akşamında seçildiğin takdirde çerçeve anlaşması bu, akademimiz bu, işbirliği yapacağımız mesele bu, futbolcu transferinde işbirliği yapacağız.

"KULÜBÜM İÇİN TOPLANACAĞIM"

Bunları camiana söyle", ben eğer kendi kişisel ilişkilerimle bu köprüyü kurabiliyorsam niye söylemeyeyim? Yarın Chelsea'yle toplantım var, başkanı da arkadaşım, 'Hasan elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız' dedi, toplanmayalım mı? Kulübüm için toplanacağım. Körfez ülkelerinde de bir takımım var, onları da Cuma günü açıklarız. Bizim planlarımıza göre ne olursa olsun 2 ila 4 oyuncu arasında oyuncu gelecek. Çok sürpriz isimlerle görüşüyoruz. Avrupa Şampiyonlar Ligi ve Asya Şampiyonlar Ligi devre arasına girdiğinde yıldız isimler kadroda olmayabilir, o isimler için riske gireceğiz. Çünkü 3-4 yerde çok ciddi açığımız var."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber