Hasan Arat: "Beşiktaşlı değişim istiyor, taraftarımızın taleplerini biliyoruz"

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat katıldığı canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bizim çilek transferi ile falan işimiz yok. Beşiktaşlı değişim istiyor, biz taraftarımızın taleplerini biliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Son Güncelleme:

Beşiktaş'ta 3 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan Hasan Arat, çalışmalarını sürdürüyor.

A Spor'da bir programa konuk olarak katılan Hasan Arat, Beşiktaşlılar'ın değişim istediğini ve taraftarların her fırsatta kendisinden talepte bulunduğunu belirtti.

Arat, Beşiktaş'ın bir semt takımı olduğunu ve diğer takımlardan farklı olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"BEŞİKTAŞLI DEĞİŞİM İSTİYOR"

"Bugün 20 yaşında bir genç kafasını omzuma koydu, ağlamaya başladı. 'Biz Liverpool'dan beri böyle bir şey yaşamadık' dedi. Biz semt takımıyız, bizim bir farkımız var. Bizim camiamız halkın kendisidir. Köyiçi, çok üzüntülüydü bugün. Bizim yüzümüz Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar olacak, yöneticiler çıkıp konuşmayacak.

"ÇİLEK TRANSFERİYLE İŞİMİZ YOK"

Bizim çilek transferi ile falan işimiz yok. Beşiktaşlı değişim istiyor, biz taraftarımızın taleplerini biliyoruz. Biz bu transferlerde kurumlarla konuşuruz. Benim işim oyuncularla değil. Kulüplerle görüşürüm, taleplerimi söylerim. Seçildiğimde isim açıklamayacağım çünkü devre arası olmadan isim açıklayamazsınız. Bizim hazırlıklarımız var.

"BAŞKANIN İŞİ İTİBARI YÜKSEK TUTMAK"

Ben kulübe yanlış bilgi vermeyeceğim. Biz belli bir terbiyeden geçtik, spekülatif bir duruş görmeyeceksiniz benden. Beşiktaş'ı Beşiktaşlılar yönetecek. Hakemler ile ilgili bir durum olduğunda Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba konuşacak, yöneticimiz çıkıp konuşmayacak. Bizim yüzümüz Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba olacak.

TFF ile ilişkiler çok profesyonel ilerleyecek. Bizim o diplomasiyi yönetecek arkadaşımız Onur Göçmez. Başkan, her işe girmez. Başkanın işi kulübün itibarını yüksekte tutmaktır. Gelirler artacak deniyor, onun için mi Suudi Arabistan'a gidiyorlar?"

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber