Arda Güler'le ilgili flaş iddia: "Rayo Vallecano maçında da kadroya alınmayacak!"

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler için beklenen tarih geldi, ancak İspanyol basınında yer alan çarpıcı bir iddia moralleri bozdu.

Son Güncelleme:

Temmuz ayında Real Madrid'e transfer olan ancak o günden bu yana sakatlıkları nedeniyle henüz oynama şansı bulamayan Arda Güler için beklenen tarih geldi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin 10 ila 15 gün sonra hazır olacağını duyurmuştu. Ancelotti'nin bu açıklamada hangi maçın dönüş müsabakası olacağını açıklamaması dikkat çekmişti.

İtalyan hocanın verdiği süre sona erdi. Arda Güler'in pazar günü oynanacak Real Vallecano maçı için kadroya alınması bekleniyor. Ancak beklentiler o kadar artmış durumda ki, Real Madrid teknik ekibi de bu durumdan huzursuz görünüyor.

MORAL BOZAN İDDİA

İspanya'nın popüler futbol programı El Chiringuito de Jugones'te konuşan gazeteci Edu Aguirre, Arda Güler'in beklendiği gibi 5 Kasım'daki Rayo Vallecano maçı kadrosuna alınmayacağını iddia etti. Aguirre, Milli futbolcunun 8 Kasım'da oynanacak Braga maçında forma şansı bulacağını öne sürdü. İspanyol gazetecinin iddiasına göre bu maç Braga için önemli olsa da Real Madrid için formalite ve Arda Güler için uygun bir maç.

TCHOUAMENİ SAKAT, CEBALLOS SAKAT, ORTA SAHADA SEÇENEKLER DARALDI

Öte yandan Ceballos'un ardından Tchouameni'nin de sakatlanmasıyla Carlo Ancelotti'nin orta saha rotasyonu daralmış durumda. Bu nedenle de İspanyol basınında genel kanı Arda Güler'in Rayo maçında kadroya alınacağı yönünde. Bakalım İtalyan hoca ne karar verecek. Maç kadrosunun cuma ya da cumartesi günü açıklanması bekleniyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber