Carlo Ancelotti ile görüşen yıldız futbolcu neredeyse ağlayacaktı!

Real Madrid, sahada kazanmaya devam ederken sakatlıklar ise bitmek bilmiyor. Tchouameni ve Mendy de sakatlar kervanına katıldı. Arda Güler ise oynamaya hazır.

Son Güncelleme:

Real Madrid, El Clasico'da ezeli rakibi Barcelona'yı deplasmanda Jude Bellingham'ın golleriyle mağlup etmeyi başardı.

Ancak maçta çeşitli talihsiz olaylar yaşandı. Tchouameni ve Ferland Mendy sakatlandı. Ferland Mendy ikinci yarının başında kas sakatlığı nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Mendy oyundan çıkarken vatandaşı Camavinga sol beke çekildi ve harika bir maç çıkarttı. Real'in Barcelona galibiyetinde önemli bir rol oynadı.

Ferland Mendy ise son zamanlarda sakatlıklardan kurtulamadı ve halen sakatlığının boyutunun analiz edilebilmesi için çeşitli testlerden geçmesi gerekiyor.

Real Madrid'in İtalyan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Barcelona deplasmanından uçakla Madrid'e dönmeden önce Mendy ile ciddi bir konuşma yaptı.

Fransız sol bek Ancelotti ile yaptığı konuşmadan duygusal olarak çok etkilendi.

Mendy'nin moralinin bozulduğunu gören Ancelotti, onunla yaptığı konuşmada "Senden istediğimiz oyunu oynadın, kanadı da iyi kapattın. İlk yarı sadece senin için değil tüm takım için kötüydü. Çok fazla haber okuma. Moralini bozma" dedi.

Mendy, Ancelotti'ye minnettar kalırken gözleri doldu.

Fransız futbolcunun ne kadar süre takımdan uzak kalacağı henüz belli değil. Real Madrid yönetimi bu sürenin olabildiğince az olmasını umuyor. Sol ayağının ikinci metatarsal kemiğindeki kırık nedeniyle 1,5 ay ile 2 ay arasında sahalarda uzak kalacağı kesinleşen Tchouameni nedeniyle zaten kadroda sıkıntı yaşanıyor.

Mendy'nin yokluğunda sol bekte Fran Garcia veya Camavinga oynayabilir. Tchouameni'nin sakatlığı nedeniyle Camavinga'nın daralan rotasyon nedeniyle orta sahada oynamaya devam etmesi bekleniyor. Bu durumda sol bek muhtemelen Fran Garcia'ya emanet edilecek.

Öte yandan yüzde 100 iyileşen ve son çekilen fotoğraflarında kas kütlesi kazanmaya başladığı görülen Arda Güler'in oynayabilecek durumda olması Ancelotti'yi orta sahada rahatlatan önemli bir faktör.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber