Arda Güler'in o eski halinden eser yok şimdi... 4 ay önceki ve bugünkü hali

Real Madrid taraftarlarının bir maçta görmeyi sabırsızlıkla beklediği Arda Güler'in vakit gelmiş gibi görünüyor. Milli futbolcunun 4 ay önceki haliyle şimdiki halini karşılaştıranlar farkı net biçimde görüyor.

Son Güncelleme:

Şu ana kadar Rayo Vallecano maçı öncesi her şey Arda'nın lehine gelişmiş durumda. Geçen yaz transfer edildikten sonra iki kez sakatlandığı için bir türlü oynama fırsatı yakalayamayan Arda, Carlo Ancelotti'nin dudaklarından çıkacak o sözü bekliyor.

Rayo Vallecano maçı kadrosunun bugün Carlo Ancelotti'nin basın toplantısından sonra açıklanması bekleniyor. Öncesi basın toplantısı sırasında bu konuda mutlaka Ancelotti'yi sorulacaktır ve durum netleşecektir.

Sezon öncesi yaşadığı menisküs sakatlığının dramını çoktan geride bırakan Arda Güler daha sonra tam da Las Palmas maçı kadrosuna alınacağı açıklandığı sırada bu kez de kas sakatlanması yaşamıştı.

Bu nedenle ne doğru düzgün antrenman yapabildi ne de maç oynayabildi. Ancak 4 ay önceki Arda Güler'le şimdiki Arda orasında çok fark var.

Arda Güler oynamaya tamamen hazır. Madrid'e ilk geldiğindeki fotoğrafıyla son antrenmandaki fotoğrafını karşılaştıranlar bunu açıkça görebiliyor.

Arda o eski Arda değil artık. İnce fiziği olan çocuk görünümlü futbolcu 4 ay içinde fiziken değişti. Bunda en büyük pay takımın fizyoterapisti Antonio Pintus'a ait.

4 ay öncesine göre fizik gücü artan Arda, spor salonunda saatlerce süren toparlanma ve güçlenme çalışmalarının sonucunu almış görünüyor. Özellikle vücudunun alt kısmına, yani bacaklarına bakıldığında bu değişim net bir şekilde görülebiliyor.

İspanyol basını Arda Güler'in hem Rayo hem de Braga maçında dakika alacağından emin.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber