İspanyol gazeteci duyurdu! Arda Güler için son kararı...

Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalarını sürdüren milli futbolcumuz Arda Güler'in Real Madrid'in Pazar günü Rayo Vallecano ile oynayacağı maçın kadrosuna alınıp alınmayacağı İspanyol spor medyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Son Güncelleme:

İspanyol spor basınının tek derdi Arda Güler'in Rayo Vallecano maçında oynayıp oynamayacağı.

DAZN muhabiri Sergio Quirante, milli futbolcunun Vallecano maçında Real Madrid kadrosunda yer alıp almayacağıyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Yetenekli yıldız normal bir şekilde antrenmanlarına devam ederken genel görüş Arda Güler'in Rayo maçında oynayabilecek durumda olduğu yönünde.

Real Madrid taraftarları tırnaklarını yerken Arda Güler de sabırsızlıkla müjdeli haberi bekliyor.

Carlo Ancelotti, yarınki antrenmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyecek. Burada Arda Güler'in durumunun sorulması ve konunun netleşmesi bekleniyor.

Basın toplantısının ardından da maç kadrosu sosyal medyadan duyurulacak.

Madrid derbisi olan Rayo maçıyla ilgili paylaşım yapan DAZN muhabiri Sergio Quirante, Arda Güler'in yakın çevresine dayandırdığı tweetinde, "Arda Güler zaten grupla birlikte normal bir şekilde antrenman yapıyor. Pazar günü kadroya girebilecek formda. Hem çevresi hem de kulüp bunun mümkün olduğunu düşünüyor ancak son sözü takımın İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti söyleyecek" diye yazdı.

Tüm Real Madrid taraftarlarının heyecanla beklediği bu karar için sağlık ekibinin de onayı gerekecek.

Şu an için bilinen tek şey, Arda Güler'in Rayo Vallecano maçında oynayıp oynamayacağını sadece ve sadece Ancelotti biliyor.

ARDA GÜLER ANTRENMANDAYDI

Real Madrid, La Liga'nın 12. haftasında Rayo Vallecano ile Santiago Bernabeu'da oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

La Liga'nın 12. haftasında Real Madrid evinde Rayo Vallecano'yu ağırlayacak.

Maçın hazırlıklarını sürdüren Real Madrid, Valdebebas'ta yoğun bir antrenman yaptı.

Ceballos ve Mendy'nin sahada ve tesislerde takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda milli futbolcumuz takımla birlikte çalıştı.

Isınma koşusu ile başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra taktik çalışma yaptı. Yüksek yoğunluklu top idmanının ardından dar alanda maç yapıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber