Madrid'de Arda diye bir çocuk er ya da geç ilk 11'de sahaya çıkacak

Real Madrid'de Kylian Mbappe ve Endrick'in de takıma katılmasıyla forma rekabeti iyice kızıştı. İspanyol basınında yer alan haberlerde Rodrygo'nun forma şansı bulmasının zorlaşacağı yorumu yapılırken, Arda Güler'in de er ya da geç ilk 11'in bir parçası olacağı ifade edildi.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de Rodrygo tedirginliği sürüyor. Brezilyalının adı İspanya'da herkesin dilinde. Son sezonlarda Ancelotti'nin vazgeçilmez oyuncusu olsa da bu sezon işler değişecek gibi görünüyor.

Takımdaki rekabet her zamankinden daha fazla. Kylian Mbappe ve Endrick'in gelişi, Arda Güler ve Brahim Diaz'ın patlama yapmasıyla Rodrygo'nun Bernabeu'daki durumu çıkmaza girdi.

El Nacional'in haberine göre Bellingham ve Vinicius, Arda Güler'i izledikçe hayrete düşüyor. Geçen sezon kalitesinden işaretler veren oyuncu şu anda ilk 11'e göz kırpıyor. Carlo Ancelotti de bunun farkında.

Real Madrid soyunma odasında da Arda Güler'in ilk 11'in bir parçası olacağı düşünülüyor. Bu his Rodrygo'nun dışarıda bırakılacak isim olduğunu da anlatıyor.

Real Madrid'de zor günler geçirmesi beklenen Rodrygo, Manchester City opsiyonunu canlı tutuyor.

Pep Guardiola'nın favorisi olan oyuncu için City yönetimi nabız yokluyor.

Rodrygo oynayamayacaksa bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Madrid'de Arda diye bir çocuğun er ya da geç Real Madrid'in ilk 11'inde olacağını o da hissediyor.

Sonraki Haber