Arda Güler Valdebebas'ı yaktı, Ancelotti'nin oğlu yanına gelip bizzat tebrik etti

İspanyol basınında Arda Güler beklentisi arttı. Real Madrid'in Celta Vigo ile oynayacağı maçta milli futbolcumuzun oynayacağına dair işaretler giderek artıyor.

Son Güncelleme:

Ancelotti'nin tercihleri nedeniyle antrenman videoları dışında pek göremediğimiz Arda Güler, son antrenmanda kendini alkışlattı.

Kalitesini ortaya koyan milli futbolcu adeta Valdebebas tesislerini yaktı. Carlo Ancelotti'nin oğlu Davide Ancelotti bizzat giderek Arda'yı performansından dolayı kutladı.

İspanyol basını müthiş performansı "Arda Güler büyük bir futbolcu olduğunu göstermeye devam ediyor" diyerek duyururken istediği dakikaları alamasa da antrenmanlarda üst düzey performans göstermeye devam ettiğine değinildi.

Üç sakatlığı ardından 6 Ocak'ta Arandina karşısında ilk kez Real Madrid formasını giyen genç futbolcu, kayıp 6 ayın etkisiyle fazla şans bulamıyor.

Son antrenmanda Ceballos ve kaleci Kepa'yı çalımlayıp attığı golün yanı sıra top ayağına her geldiğinde harikalar yaratan Arda Güler, Ancelotti'nin oğlu Davide'den de tebrik aldı.

Arda Güler'in pazar günü Celta Vigo ile oynanacak maçta süre alabileceği hatta ilk 11'de sahaya çıkabileceğine dair beklentiler arttı. Santiago Bernabeu'daki maçta Real Madrid seyircilerinin beklentisinin gerçek olmup olmayacağını çok yakında öğreneceğiz.

Sonraki Haber