Arda Güler, Osasuna maçında ilk 11'de oynayacak mı?

İspanya'da Real Madrid, Osasuna ile deplasmanda karşılaşıyor. Herkesin yanıtını merak ettiği soru ise Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı.

Son Güncelleme:

Celta Vigo maçında 89. dakikada oyuna girip gol atan ve morali düzelen Arda Güler'in Osasunu karşısında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu.

Maç kadrosuna dahil olan Arda Güler, dünkü antrenmandan sonra Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdiği İspanyol basınında yer aldı.

Ancelotti maç için düzenlenen basın toplantısında "Milli ara öncesi önemli bir maç. Sezonun bu bölümünü iyi bitirmek istiyoruz. Şu ana kadar oldukça iyi iş çıkardık" dedi.

Maçta cezalı olan Jude Bellingham oynamayacak. Yerine büyük ihtimalle Brahim Diaz'ın görev yapması bekleniyor. Ancak son maçlarda skora katkı yapamayan ve geçtiğimiz günlerde İspanya'dan çağrı alamayınca Fas milli takımını seçen Diaz'ın yerine Arda Güler'in forma giyme ihtimali de konuşuluyor.

Arda Güler'in formu, milli takıma çağrılması gibi pozitif etkenler ibreyi milli futbolcumuzun lehine değiştirebilir. İlk 11 başlamasa bile Osasuna karşısında daha fazla süre almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sonraki Haber