Vitor Pereira'dan duygusal Arda Güler açıklaması: O benim kalbimde kalan bir çocuk

Real Madrid formasıyla ilk golünü atan Arda Güler'in Türkiye'deki ilk çıkışını yapmasını sağlayan Teknik Direktör Vitor Pereira'dan yeni açıklamalar geldi.

Son Güncelleme:

Arda Güler'in Fenerbahçe'de ilk çıkışını yapmasını sağlayan teknik direktör Vítor Pereira, Estadio Deportivo'ya konuştu. Pereira, Arda için "Top ayağındayken başrol olmayı seviyor, taktiksel açıdan çok zeki ve sahada ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor" dedi.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü geçen hafta sonu Santiago Bernabéu'da attı. Ancelotti, takım 3-0 öndeyken maçın son dakikalarda milli futbolcumuza forma verdi. Çöp dakika olarak nitelendirilen bu süreyi altına çeviren Arda Güler attığı golle yeteneğini gösterdi. 

Güler'in ilk golü, Ancelotti'nin gözünde çok da bir şey ifade etmiyor. Gelecek yıl gelişmesine yardımcı olacak kaliteli dakikalar bulmak için kiralık olarak ayrılması düşünülüyor.

19 yaşındaki Arda ise Real Madrid'de başrol oynamak onun için zor olsa da pes etmedi ve yoluna devam ediyor.

Güler, sezon boyunca Real Madrid'de şimdilik yalnızca 93 dakika süre alabildi. İlk hedefine giden yol kolay olmadı, sakatlıklar ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak özel çalışmalar yapı. . Aslında gol sevinci hüzünlüydü. Rüdiger, Tchouaméni, Lucas Vázquez ve diğer oyuncular bu durumu fark edip yanına koşup ona moral verdi.

LaLiga'da ve yurt dışında onu kiralamak isteyen birçok kulüp var. İspanya'dan Sevilla, Las Palmas, Mallorca ve Real Sociedad'ın yanı sıra İtalya'da Milan'ın da adı geçiyor. Önümüzdeki yaz EURO 2024'ün oynanacağı dönemde de taliplerin listesi kuşkusuz artmaya devam edecek.

VITOR PEREIRA'NIN ARDA'SI

Arda Güler'i henüz 16 yaşındayken Fenerbahçe A Takımı'nda oynatan ve şu anda Suudi Arabistanlı Al Shabab'ın başında olan Portekizli teknik direktör Vítor Pereira, oyuncunun Real Madrid'deki durumuyla ilgili olarak konuştu.

"Kulübe geldiğimde gençlerle tanışmayı seviyorum ve Fenerbahçe'ye geldiğimde bana 16 yaşında bir çocuktan bahsettiler. Arda Güler özel bir oyuncu ama mütevazı. Topa sahip olmayı seviyor. Ayaklarına hakim, taktiksel olarak çok zeki ve sahada ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor " diyen Pereira Arda'nın Real Madrid gibi bir takımda tarihe adını altın harflerle yazdıracağından emin. 

Vítor Pereira, "Biraz daha uzun sürebilir, ancak Real Madrid'de bir döneme damga vuracağından eminim. Kaliteyi kişiliğiyle birleştiriyor, dünya çapında önemli bir oyuncu olacağına eminim" diyor ve ekliyor "O benim kalbimde kalan bir çocuk ve ona en iyisini diliyorum çünkü o bunu hak ediyor. Alçakgönüllülüğü için ama her şeyden önce sevdiğim kişiliği için."

Sonraki Haber