Ancelotti'nin yeni bir problemi var: Arda Güler kimin yerine oynayacak?

Real Madrid'de sakatlığını atlatan milli futbolcu Arda Güler, Carlo Ancelotti'den forma şansı vermesini beklemeye koyuldu. İtalyan teknik adamı ise şimdi yeni bir mücadele bekliyor, ilk 11 nasıl şekillenecek? İşte eflatun-beyazlılarda sakatların iyileşmesinin ardından son durum...

Son Güncelleme:

Real Madrid'de sakat futbolcuların önemli bir kısmı iyileşti ve Mallorca maçında forma bekliyor.

İtalyan Teknik Direktör Carlo Ancelotti sezon boyunca şu ana kadar eksikler ve sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlandı. Buna rağmen takım çok iyi gitti ve La Liga'da lider durumda.

Kurt hocayı şimdi yeni bir mücadele bekliyor. Sakatların iyileşmesinin ardından ilk 11'i yeniden şekillendirmek gerekecek.

Fransız futbolcu Eduardo Camavinga beklenenden çok daha çabuk iyileşti. 3 Ocak'ta oynanacak Mallorca maçında kadroda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak onun asıl 10 Ocak'taki Atletico Madrid maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtiliyor.

Bu sezon iki kez sakatlanan Vinicius Jr. da iyileşenlerden. Takımda ilk 11'deki yeri kesin görünse de maç eksiği nedeniyle hemen ilk 11'e adapte edilmeyebilir.

En çok merak edilen isim ise Arda Güler. Milli futbolcu peş peşe 3 sakatlık nedeniyle henüz forma giymedi. Ancak hazır durumda ve Mallorca maçında ilk dakikalarına alması bekleniyor. Bu maçta oynamasa bile 3 gün sonraki Kral Kupası maçında Arandina karşısında ilk 11'de dahi sahaya çıkabilir.

Ancelotti'nin önündeki problem ise gelen oyuncuların kimin yerine oynayacağı.

Muhtemel kurbanlar Dani Ceballos, Fran Gracia, Luka Modric ve Brahim Diaz.

Arda Güler'i nerede oynayacağı ise tam bir muamma. Çünkü şu ana kadar hiç forma giymedi. Pozisyonu itibariyle Jude Bellingham'la aynı alanda görev yapıyor. Ancak Bellingham çok formda ve onu kesmesi zor. Son haftalarda eksikler nedeniyle forma şansı bulan ve iyi işler çıkaran Brahim Diaz diğer aday. Arda Güler'in bu iki oyuncuyu da şu an içni kesmesi zor. Zaten uzun vadeli bir transfer olarak görüldüğünden milli futbolcumuzun Arandina maçı hariç diğer maçlarda şu an için ilk 11 çıkması beklenmiyor. Muhtemelen Brahim Diaz veya Bellingham yorulduğunda Arda Güler'in bu oyuncuların yerine kullanılması en olası senaryo.

Sonraki Haber