Resmen yerli dizi yağıyor.... İşte yepyeni diziler

Canlanan dizi pazarında yepyeni dizi projeleri arka arkaya duyuruluyor. İşte çoğunu bu yaz izleyeceğimiz yeni yerli diziler...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

GÜLÜMSE KADERİNE - FOX

 Avşar Film tarafından çekilecek Gülümse Kaderine isimli dizinin çekimlerine son hız devam ediliyor. Adı ilk önce Masum ve Güzel olarak açıklanan, daha sonra Gülümse Kaderine olarak değiştirilen dizide yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü bir oyuncu da var. 

 O Hayat Benim dizisinin dikkat çekici karakterlerinden biri de Hülya Atahan karakteriydi. Başarılı oyuncu Ahu Sungur tarafından canlandırılan Hülya Atahan, Ceren Moray’ın hayat verdiği Efsun karakteriyle sürekli savaş halindeydi ve en sonunda aklını kaybetmişti.

O Hayat Benim’in sona ermesinden sonra başka bir dizide rol almayan Ahu Sungur, sekiz yıl sonra yeniden setlere dönüyor. Başarılı oyuncu yine Fox TV’de yayınlanacak Gülümse Kaderine isimli dizide rol alacak. Çekimleri devam eden dizide ayrıca Bahar Şahin, Sude Zülal Güler, Burak Sergen, Ertuğrul Postoğlu, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Mine Tugay, Nazan Diper, Aslı Samat ve Sevinç Kumaş gibi ünlü isimler rol alıyor.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat mücadelesini anlatacak olan dizinin yönetmeni Aytaç Çiçek. Senaryosu ise daha önce Kırgın Çiçekler, Aşk ve Mavi, Koca Koca Yalanlar dizilerine imza atan Burcu Över tarafından yazılıyor.

Kaynak: Haber Global TV