Resmen yerli dizi yağıyor.... İşte yepyeni diziler

Galerinin tamamı için tıklayınız

İNTİBAH - KANAL D

Namık Kemal’in 1876 yılında yayınladığı İntibah isimli romanından uyarlanacak olan aynı adlı dizinin ilk duyurusu aylar önce yapılmıştı. Kanal D'de yayınlanacak diziyle ilgili söylentiler çıksa da hepsi boşa çıkmıştı. Yeni iddiaya göre ise İntibah dizisinin başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Selahattin Paşalı paylaşacak.

Melisa Aslı Pamuk son yıllarda dikkati çeken bir oyuncu. Bugüne kadar Lale Devri, Kurt Seyit ve Şura, Ulan İstanbul, Çarpışma gibi başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu en son Kırmızı Oda dizisinde rol almıştı. Selahattin Paşalı da son dönemin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Babil dizisindeki performansıyla dikkat çeken başarılı oyuncu Aşk 101 ve Pera Palas’ta Gece Yarısı ile kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı.

İntibah’ın konusu şöyle:

Ali, zengin bir ailenin tek evladı, yirmi bir yaşlarında zeki, çalışkan ve yakışıklı bir delikanlıdır. Babası oğlunun eğitimine çok önem vermiştir. Babası oğlunu, oğlu da babasını çok sevmektedir. Ama babasını kaybettikten sonra Ali’nin hayatında büyük değişiklikler olur. Ali, aslında bir fahişe olan Mahpeyker’e aşık olur. Ailesinin Mahpeyker’i reddetmesi üzerine Ali, evindeki cariye Dilaşub’la evlenmeyi kabul eder. Ancak Mahpeyker bunu öğrenir ve Ali’den intikam almak için yemin eder.

Kaynak: Haber Global TV