Ünlü oyuncunun hastalığı ortaya çıktı! İşte Aras Bulut İynemli, Gülşen, Yunus Narin, Nova Norda'nın bilinmeyenleri…

Son olarak Çukur dizisinde rol alan Aras Bulut İynemli, cesur kıyafetleriyle sık sık olay olan Gülşen, son albümüyle müzik listelerine damgasını vuran Nova Norda ve Son Yaz dizisi oyuncusu Yunus Narin'in bilinmeyenleri hayranlarını şaşırttı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Oyuncu Aras Bulut İynemli’nin doğduğu ev tam bir sanat okulu.  Öyle ki İynemli’nin ablası Yeşim İynemli ses sanatçısı ve sunucu, ağabeyi Orçun İynemli de kendisi gibi oyuncuymuş. Ayrıca Aras Bulut İynemli ile Miray Daner’in dayı-hala çocukları oldukları biliniyor. Başarılı oyuncunun dayısı ve annesinin amcası da oyuncuymuş.


Yıldız Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü öğrencisi olan İynemli, oyunculuk sonrası okulunu dondurma kararı almış. Rol aldığı telekomünikasyon reklamında yönetmen Zeynep Günay Tan tarafından keşfedilmiş. Çocukluğu Beşiktaş Çarşı’da geçen İynemli’nin BJK’ye olan tutkusu buradan geliyormuş.

Topladığı tekila bardaklarını koleksiyon yaparmış. Hiç hoşlanmadığı şey kafasına vurulmasıymış. Lise döneminde arkadaşları ‘Dar omuzlu’ diye kendisiyle dalga geçermiş. Moralı bozulunca odasına kapanıp kendini teselli eden yazılar yazarmış. Hayatında önemli bir yer tutan nesneleri odasında bulunan kutuda saklarmış. Ekranlarla ilk kez konuk oyuncu olarak yer aldığı “Arka Sokaklar” dizisiyle tanışmış.

Kaynak: Haber Global TV