Ünlü oyuncunun hastalığı ortaya çıktı! İşte Aras Bulut İynemli, Gülşen, Yunus Narin, Nova Norda'nın bilinmeyenleri…

Galerinin tamamı için tıklayınız

Gülşen’in ilk evliliğini 20 yaşındayken 1997-2000 yılları arasında işletmeci Murat Varol ile yaptı.
 Büyük bir aşkla evlenen Gülşen’in bu evliliği, Varol’un ihaneti yüzünden son buldu.

Sahnelerin cesur ismi Gülşen’in sanat hayatı gibi aşklarını da hep zirvede olmuş. Prodüktör Erol Köse, TV programcısı Reha Muhtar ve mimar Fahrettin Aykut ile yaşadığı aşklar o dönem çok konuşulmuş.

İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Nazariyatı bölümünü barlarda sahneye çıktığı dönem yarıda bırakmak zorunda kalmış. Yine sahne aldığı bir gün keşfedilerek ilk albümünü çıkarmış.

Dövüş sporlarına olan tutkusu küçük yaşlarda başlayan Gülşen, lisede karate eğitimi alarak siyah kuşağa kadar yükselmiş.

Ailenin üçüncü çocuğu olan Gülşen’i babası istememiş. Annesi kürtaj olmaya giderken babası son anda vazgeçerek aldırmasını engellemiş. 6 yaşında içtiği çamaşır suyu ve 8 yaşında kamyon çarpması nedeniyle iki kere ölümden dönmüş. Küçükken sürekli evden kaçıp lunaparka giden şarkıcı, bindiği gondolda baygınlık geçirmiş.

Kafasında kurduğu kötü düşünceler nedeniyle karanlıkta kalmaktan korkarmış. Bulunduğu mekânda kendi şarkısı çalındığında mahcubiyet duyup başka şarkının çalınmasını rica ediyormuş. Hayatına dokunan en önemli anlar 13 rakamına denk geldiği için 13 rakamının uğuruna inanırmış. Hatta gittiği otellerde 13. katta kalırmış.

Kaynak: Haber Global TV