"Türkiye'yi böyle etkileyecek" Ünlü astrolog Dinçer Güner "Yeni bir döneme giriyoruz" diyerek duyurdu

"Türkiye açısından ise;
Önce yeni ayın gerçekleştiği ana bakalım. Yeni ayın Ankara’ya göre çıkartılan haritasında gökyüzünde 18 derece Terazi burcu yükselmekte. Ana tema; adalet, hukuk, yasa, avukatlar, arabulucular, hakemler, iş birlikleri, ortaklıklar, sanatçılar, yaratıcı kimseler, estetik ve güzellikle ilgili konular olacağına işaret etmekte.

Terazi burcunun yönetici gezegeni Venüs ise Boğa burcunda ve 7. Evde yer alıyor. Bu ülkemiz açısından para getirecek yeni kontaklar ve iş birliklerine işaret etmekte. Özellikle değerli madenler, altın, tekstil, estetik malzemeler gibi konularda gelişmeler olabilir. Venüs özellikle kadınları temsil ettiğinden dolayı; kadınlarla yapılan iş birlikleri, kadın başarıları, kadınlarla ilgili önemli gelişmelere işaret etmekte. Belki de siyaseten kadın figürlerin elde edebileceği başarılar, alabileceği övgüler söz konusu olabilir.

NELER OLACAK NELER!


Bu haritada yeni ay 6. Ev'de görünüyor. Askeri konular, sağlık sistemi, çalışanlar, memurlar, işçiler odak noktası olabilir. Kadın çalışanlar ile ilgili, çalışma düzenleri mesailer, çalışma koşulları ile ilgili düzenlemeler, yeni birtakım denemeler olabilir ya da sağlık çalışanlarına ilişkinde yeni düzenlemeler söz konusu olabilir.

Çalışma hayatına, işçilerin haklarına ilişkin, memurların haklarına ilişkin önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Askeri bir düzenleme, bedelli askerlik gibi konularda gündeme gelebilir. Yeni bir şeyler denenecek, yeni bir fikir, yeni bir proje belki de. Yeni bir sisteme geçişte olabilir."

Kaynak: Diğer