"Türkiye'yi böyle etkileyecek" Ünlü astrolog Dinçer Güner "Yeni bir döneme giriyoruz" diyerek duyurdu

Galerinin tamamı için tıklayınız

"Dünya açısından bakacak olur isek; Koç burcu dünya astrolojisine göre; yangınlar, aktif volkanlar, siyasi liderlerin dürtüsel çıkışları, sansasyonlar, enerji kaynakları, güneş enerjisi, askeri konular, savaş, sporcular, kahramanlık yapanlar, çocukları sembolize eder.

Merkür ise; iletişim, yayıncılık, eğitim, seyahatler, pazarlıklar, pazarlama, araştırmalar, elektronik her türlü sistem demektir.

Koç burcu dönemleri sakin dönemler değildir, ateşli konuların, yangınların, askeri konuların hız kazandığı zamanlardır. Bu dönem dünya siyasetinde de daha keskin söylemlerin, daha sert çıkışlarında yapıldığı süreçlerdir. Yangınlar, askeri hareketliliğin yaşandığı bir dönem olabilir.

KAZALARA DİKKAT!

Özellikle işin içinde Merkür olduğundan dolayı, iletişim kazaları, dijital iletişim kazaları, çoklu trafik kazaları söz konusu olabilir.

Yeni buluşlar, icatlar, yeni keşifler, fikirler söz konusu olabilir. Aslında korkmadan konuşmak demektir bu. Bu dönem dünya siyasetinde korkusuzca söylemlerin yanı sıra, ciddi pot kıran siyasetçileri de görebiliriz.

Chat GPT-4 'un çıkışının bu zamana denk gelmesi elbette tesadüf değil...Yeni liderler getirebilir veya değişiklik getirmeyi amaçlayan yeni projeler başlatabilir.
Çocuklarla ilgili önemli gelişmeler söz konusu olabilir. Çocuklar ve gençleri hedef alan ya da merkezine alan gelişmeler söz konusu olabilir. Yenilikçi teknolojiler, yeni teknoloji hedeflerini de görebiliriz bu yeni ay içinde."

ASTROLOJİDEKİ YENİ DÖNEMİN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ HABERİMİZİN DEVAMINDA

Kaynak: Diğer