Şeyma Subaşı'dan aşk paylaşımı! Sevgilisinin ismini açıkladı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. Subaşı, yeni paylaşımında sevgilisinin ismini de açıkladı.

Son Güncelleme:

Özel hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen Şeyma Subaşı'nın İtalyan sevgilisi Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra yeni bir aşka yelken açıp açmadığı merak konusuydu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı, yeni sevgilisini de buradan duyurdu.

Şubaşı, geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisinin yüzünün görünmediği bir karesini "No nazar! Şeyma'nın peri masalı" notuyla paylaştı.

Ünlü sosyal medya fenomeninin yeni sevgilisi hakkında farklı iddialar ortaya atılsa da, Şubaşı yine sosyal medya üzerinden bombayı patlattı. 

Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşayan Subaşı sevgilisine sarılırken çekilen bir fotoğrafı daha paylaştı ve "Seni şimdiden özledim. Muhammedim" notunu düştü.

Mohammed Al Saloussi hakkında iki iddia var. İlk iddia; Şubaşı'nın sevgilisinin Suudi Arabistanlı şeyhin oğlu olduğu diğer iddia ise bu kişinin Mısırlı bir yatırımcı olduğu...

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber