Sen Çal Kapımı'nın Ceren'i Melisa Döngel yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti

Sen Çal Kapımı dizisinin genç oyuncusu Melisa Döngel, iş insanı Deniz Şahin ile aşk yaşadığını sosyal medyadan ilan etti.

Son Güncelleme:

Bir dönem Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi Guido Senia ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu Melisa Döngel, aşkını itiraf etti.

Döngel, Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştığı fotoğraf ile iş insanı Deniz Şahin ile birliktelik yaşadığını duyurdu.

AŞKI BULDU, KURAL BOZDU

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 21 yaşındaki Melisa Döngel, bu gönderisi ile adeta kural bozdu. Böylelikle hakkında çıkan iddiaları da yalanlamış olan oyuncuya takipçileri, "Mutluluklar" şeklinde yorumlar yaptı.

ALTI YIL ÖNCE EVLİLİKTEN DÖNDÜ

Melisa Döngel'in yeni sevgilisi Deniz Şahin'in altı yıl önce evlilikten döndüğü öğrenildi. Club Mega Saray'ın da sahibi Şahin'in altı yıl önce Doç. Dr. Dilek Durak ile eşi Focus Klinik Sahibi Diş Dr. İsmail Durak'ın Bloger kızı Tuğçe Durak'la nişanlandı.

Bir dergiye sayfalarca haber olan nişan törenindeki mutlu fotoğraflar, mazide kaldı. Şahin ve Durak'ın nişanındaki alyansları Şahin'in Kemal Şahin takmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber