Sabah başladı tüm gün sürecek! Dinçer Güner uyardı: Sözlerinize dikkat edin...

"Verdiğiniz sözlere dikkat edin, sonrasında tutmakta zorlanabilirsiniz. Felsefe ve din gibi konularla ilgili araştırmalar yapmak, okumak için en elverişli günlerden biridir. Günlük sohbetler bunun üzerine dönebilir. Ticaret yapmak, yabancı-yurt dışı ile ilgili işleri halletmek için en güzel günlerden biridir. Baldırlar, kalça, sinir sistemi hassastır. Özellikle bacaklara yapılan masajlar çok daha iyi gelir. Kaslarda hassastır, kasılmalar, kramplar, kas ağrıları, zedelenmelere oluşabilir, dikkat.

Arkadaşlıklar ve sosyal birliktelikler neşeli ve canlı geçer. Kendi istekleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz, inancınızı, doğrularınızı, yaşam görüşünüzü ve felsefenizi öne çıkaran sohbetler yapabilir, yolculuk, yabancı diller, üniversite ve akademik işlere, kitaplara, belgesellere, basın yayın, magazin dünyası, hukuki, siyasi ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebilirsiniz. Yabancılarla alakalı uzak yolculuklarla ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir.

Yeni yerler, mekanlar keşfetmek ve ufkunuzu genişleten bilgi ve belgelere ulaşmak için fırsatınız var. İçinizde saklı bir çingene ruhu varsa onu ortaya çıkarmanın tam zamanı, açık geniş ferah mekanlara gitmek, rahat ve günlük bir kıyafetle şehirde yeni sokaklar denemek bir macera için hazır olmak, bohem bir mekanda samimi bir ortam yakalamak için oldukça müsait enerjiler var."

Kaynak: Haber Global TV