Rakipleri ipini çekti! İddialı başlayan dizi finale gidiyor

Sezon başından beri tam 7 dizisi biten, son olarak yeni dizisi Son Nefesime Kadar için de final kararı veren Fox TV’nin adım adım finale giden bir dizisi daha var. İddialı rakiplerinin ipini çektiği dizi reyting kurbanı oldu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

2021 – 2022 sezonuna talihsiz bir giriş yapan Fox TV’nin yeni yayın dönemi için hazırladığı 11 diziden 7 tanesi kısa bir süre içinde ekranlara veda etti.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir, Elkızı, Kanunsuz Topraklar dizileri reyting listelerinde hedeflenen başarıyı gösteremeyince final yaptı. Son olarak Nurgül Yeşilçay ile Emre Kınay’ın başrollerde yer aldığı, BBC’nin Happy Valley dizisinden ülkemize uyarlanan Son Nefesime Kadar dizisin de 2 hafta sonra ekranlara veda edeceği ortaya çıktı.

Hatice Meryem‘in uyarladığı, Deniz Çelebi Dikilitaş’ın ise yönettiği dizi 23 Mart akşamı yayınlanacak olan 5. bölümde final yapacağı ortaya çıktı. Ancak dizi hayranlarını üzen haberler bitmedi, Fox TV’nin finale doğru giden bir dizisi daha var.

Detaylar haberin devamında...

SON NEFESİME KADAR DİZİSİ KONUSU

BBC’nin BAFTA ödüllü Happy Valley dizisinin Türkiye uyarlaması olarak ekranlara gelen ‘Son Nefesime Kadar’; kızının ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü adam hapisten çıkınca tüm dünyası alt üst olan, küçük bir kasabada komiser olarak görev yapan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Kaynak: Haber Global TV