Rakipleri ipini çekti! İddialı başlayan dizi finale gidiyor

Galerinin tamamı için tıklayınız

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY

Fox TV’de yayınlanan bazı diziler için bu sezon zorlu geçti. Yasak Elma ile Mahkum dizisi başarılı şekilde ilerlerken, diğer diziler için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.

Özellikle de sezona iddialı başlayan Evlilik Hakkında Her Şey İçin dizisi için erken final ihtimalinin belirdiğini vurgulamak gerekiyor.

DEĞİŞEN SENARYO HAYAL KIRIKLIĞI OLDU

Salı akşamları ekranlara gelen Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde önemli değişimler yaşandı. Yiğit Kirazcı, Sarp Akkaya gibi iki önemli oyuncu diziden ayrıldı. Bu vedaların ardından Serkan Altunorak ve Barış Kılıç hikayeye dahil oldu. Dizide zaman atlaması yaşanıp hikaye bambaşka bir boyuta taşındı.

Senaryonun değişime uğramasının sonuçları merak ediliyordu. Son haftalarda dizinin düşüşe geçen reytinglerinde bir toparlanma beklendi ama hedeflenen olmadı.

Baba ve Üç Kız Kardeş isimli iki dizinin başlaması ile birlikte bazı izleyiciler bu yapımları tercih etti. Destan dizisinin de güçlü konumda bulunması, Masumlar Apartmanı’nın hala kemik bir izleyiciyi kendisinde tutması gibi faktörler, Fox TV dizisinin yeniden yükselişini engelliyor.

Evlilik Hakkında Her Şey’in 8 Mart akşamı yayınlanan 22. bölümünden gelen reyting sonuçları erken final ihtimalinin belirdiğini gösteriyor.

Tüm kişiler kategorisinde gelen on üçüncülük sıkıntıyı gösteriyor. İzleyici ilgisini kaybetmekte olan dizi AB’de günü sekizinci ve ABC1’de ise dokuzuncu sırada tamamladı.

Detaylar haberin devamında...

Kaynak: Haber Global TV