Naomi Watts mayoyla karın içine atladı! O anları sosyal medyada paylaştı

İngiliz oyuncu Naomi Watts, sosyal medya hesabından karın içine mayoyla atladığı bir video yayınladı. Watts'ın paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Son Güncelleme:

52 yaşındaki iki çocuk annesi oyuncu Naomi Watts, Instagram hesabından karın içine mayo ile atladığı ve üşüdüğü için bir anda evin içine koştuğu görülen bir video paylaştı. 

Instagram'da 1,4 milyon takipçisi bulunan Naomi Watts'ın, kardan adam emojisi ile birlikte "Mutlu kar günü" notunu düştüğü paylaşım, 660 binin üzerinde görüntülenme aldı.

Aralarında yakın arkadaşı Kate Hudson'ın da yer aldığı birçok kişi, Naomi Watts'ın nerede olduğunu sordu. Watts, yayınladığı videonun yeni olmadığını, daha önce çekildiği cevabını verdi.

GÜZELLİK SIRLARINI PAYLAŞTI

Naomi Watts, bir dergiye verdiği röportajda güzellik sırlarını paylaştı. Ünlü oyuncu, güneşin zararlı ışınlarından olabildiğince kaçındığını, her gün koruyucu krem kullandığını ve yazın deniz kenarına gittiğinde asla güneşlenmediğini ifade etti.

Ünlü oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: 

“Yaşınızla barışmanız gerekiyor. İyi ve kötü günleriniz elbette olacaktır. Onun dışında geceleri en az sekiz saat uyur ve gün içinde minimum iki litre su içerim.”

HOLLYWOOD YILDIZINDAN BOTOKS İTİRAFI

Daha önceki açıklamalarında botoks ve anti-aging tedavileri konusunda kararsız kaldığını söyleyen Watts, "Aslına bakarsanız benim için botoks yaptırmak çok zor, bazen de zor gelmiyor. Bazen yardıma ihtiyacım olduğunu düşünüyorum."

Naomi Watts, gençleşmek için neden özel bir çaba sarf etmediğini de şu sözlerle anlatmıştı: "Elbette en iyi şekilde görünmek istiyorum ancak bazen de yaşıma göre olan karakterleri oynuyorum. O zaman, yüzümle yaşayabilmek istiyorum, rolüne girdiğim karakterin hikayesini en iyi şekilde vermek istiyorum. Henüz botoks yaptırmadım ama bu konuda asla asla demem..."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber