Merve Özbey'i duygulandıran anlar! Babasının hayatını kaybettiği günü anlattı

Ünlü şarkıcı Merve Özbey Haber Global'de yayınlanan 'Hikayede Kalmasın'a konuk oldu. Geçtiğimiz yıl babasını toprağa veren Özbey, babasının hayatını kaybettiği günü ilk kez anlattı.

Son Güncelleme:

Pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey, yaklaşık yedi ay önce babası Ahmet Özbey'in vefatıyla derin bir acı yaşadı. Hamilelik sürecinde baba acısıyla sarsılan ünlü şarkıcı, Haber Global’de yayınlanan ‘Hikayede Kalmasın’da yaşadıklarını anlattı.

Emrah Akçaay’ın sorularını yanıtlayan Merve Özbey, geçirdiği zor günleri anltatırken duygusal anlar yaşadı.

"BABAM ÇOK İYİ BİR İNSANDI"

Geçtiğimiz Aralık ayında 64 yaşındaki babası Ahmet Özbey’i toprağa veren Merve Özbey, "Annem ve babam ben çok küçük yaştayken ayrıldılar. Bir süre babamla çok irtibatta olamadık. Zamanla birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Babam çok iyi bir insandı. Ama bazı insanlara bazı vasıflar yüklenmiyor. Babam beni büyüdükten ve konuşabildikten sonra anladı. Evlat olarak kırgınlıklarınız oluyor. Fakat şu an gönlüm çok rahat. Onu huzur içinde uğurladığımızı düşünüyorum" dedi.

"7 YIL BOYUNCA KANSERLE MÜCADELE ETTİK"

Merve Özbey, babasının hastalıkla mücadelesini ise şöyle anlattı: 

"Yaklaşık 7 yıl boyunca gırtlak kanseriyle mücadele ettik. Babamı doktora götürdüğümüzde 6 ay ömrünün kaldığını söylemişlerdi... Fakat hayatı o kadar çok seviyordu ki yıllarca direndi ve bu hastalığı yenmeyi başardı. 

O dönem babama yeni bir teknoloji sayesinde sesinin yerine geleceğini, bunun için ameliyat olması gerektiğini söylemişler.

Ameliyat olmak için hastaneye gittiğinde ise hastalığın yeniden nüksettiğini öğrenmiş."

O ACI GÜNÜ ANLATTI

Babasını kanser nedeniyle kaybettiğini söyleyen ünlü şarkıcı, "Fenerbahçe’nin maçı olduğu gün arkadaşlarını eve davet ediyor. Fakat maçı izleyemiyor, hayata veda ediyor" diyerek babasının hayata veda ettiği günü anlattı. 

Duygusal anlar yaşayan Özbey, "Bunları konuşmak çok zor ama Allah kuluna sabır veriyor" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber