Melisa Döngel ile Sergen Yalçın'ın aşkı yeniden alevlendi

'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren oyuncu Melisa Döngel'in eski sevgilisi Sergen Yalçın'a geri döndüğü iddia ediliyor.

Son Güncelleme:

Son dönemde aşk hayatıyla sık sık magazin gündemine gelen oyuncu Melisa Döngel'in, gönlünü Sergen Yalçın'a kaptırdığı iddia edilmişti. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları söylenen ikilinin, yaş farkı da gündeme damga vurmuştu.

Kısa bir süre önce Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel (24) ile gönlünü kaptırdığı Sergen Yalçın’ın (50) yaş farkı da gündem olmuştu.

GEÇTİĞİMİZ YAZ BAŞLADI

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel'in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. Tatili birlikte geçiren ikilinin, flört döneminin burada başladığı iddia edilmişti.

AŞKI İÇİN YOLLARI AŞIYOR

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkı yeniden alevlendi. İlişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel’i görmek için günübirlik İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Sonraki Haber