This browser does not support the video element.

'Leyla ile Mecnun' ekibi yıllar sonra buluştu! İşte o anlar...

Yeni bölümleriyle ekranlara dönmeye hazırlanan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları yıllar sonra bir araya geldi.

Son Güncelleme:

Exxen için yeniden çekilecek olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları yıllar sonra yeniden bir araya geldi. Önümüzdeki günlerde çekimleri başlayacak olan Leyla ile Mecnun dizisinin oyuncuları afiş çekimlerinde buluştu.

Kadrosunda Ali Atay, Serkan Keskin, Osman Sonant, Cengiz Bozkurt ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın başrollerde oynayacağı Leyla ile Mecnun'un 2021 versiyonunda yönetmen koltuğunda ise yine Onur Ünlü oturacak.

YANAK YANAĞA POZ 

'Leyla ile Mecnun'da 'Erdal Bakkal' rolünü canlandıran Cengiz Bozkurt, Serkan Keskin ile çekilen fotoğrafını "Yoğun istek üzerine yeniden yanak yanağa" notuyla paylaştı.

Dizinin yönetmeni Onur Ünlü, yeni Leyla'nın son olarak 'Masumiyet' dizisinde rol alan genç oyuncu Deniz Işın olduğunu duyurdu.

 

Dizinin en sevilen karakterlerinden olan İsmail'i canlandıran Serkan Keskin ise karakterle özdeşleşen kırmızı ceketin fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

"FİKO, MECNUN'A YETİŞTİ" 

Dizinin 'Mecnun'u Ali Atay ise oğlu Fikret Ali'yle çekilen bir fotoğrafını "Fiko Mecnun’a yetişti, inanamıyorum" notuyla sosyal medya hesabından yayınladı.

Henüz yayın tarihi açıklanmayan 'Leyla ile Mecnun' dizisinin 26 Haziran tarihinde sete çıkacağı iddiaları kulislerde konuşuluyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber