Katy Perry ve Orlando Bloom Bodrum'da aşka geldi

Geçen yılın ağustos ayında Daisy adını verdikleri kızları dünyaya gelen Orlando Bloom ile Katy Perry, Bodrum'da tatil yapıyor.

Son Güncelleme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ve oyuncu Orlando Bloom tatil rotasını Bodrum'a çevirdi. Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre, Yunanistan üzerinden ilçeye giriş yapan çift, dün kaldıkları otelin iskelesinde objektiflere takıldı.

İkili, sabah saatlerinde kısa deniz sefasının ardından şezlonga geçerek, güneşlenmeyi tercih etti. Perry ve Bloom, akşama doğru ise kürek sörfü yapıp, daha sonra kendilerini serin sulara bıraktı.

Çift bir ara deniz içerisinde aşka gelip öpüşürken objektiflere takıldı.

Doğum kilolarını sorun etmeyen Perry gönlünce eğlendiği tatilde kano yaparken görüntülendi.

Çift geçtiğimiz haftalarda kızları Daisy ve Bloom'un Miranda Kerr ile evliliğinden olan oğlunu da alarak Venedik'e gitmişti.

“CİNSEL HAYATIMIZ ZAYIFLADI”

İkinci kez baba olan Orlando Bloom, verdiği bir röportajda bebekleri dünyaya geldikten sonra değişen hayatını şöyle anlatmıştı:

"6.30'da uyanıyorum. Kızım Daisy'yi kontrol edip, 20 dakika meditasyon yapıyorum. Erken saatlerde elime telefon almıyorum. Evde pijamayla dolaşmak yasak. Hep özenliyim."

Cinsel yaşamlarıyla ilgili samimi itiraflarda da bulunan Orlando Bloom, "Daisy doğduktan sonra doğal olarak Katy ile cinsel hayatımız zayıfladı" demişti.

Daha önce The Mirror gazetesine nişanlısı Katy Perry ile tanışma hikayelerini anlatan Bloom, her şeyin 2016 yılındaki Altın Küre Ödülleri gecesinde başladığını dile getirmişti.

Sonraki Haber