Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in ablasıyla benzerliği şaşkınlık yarattı

Sevilen dizi Arka Sokaklar'da yıllardır Zeliş'i canlandıran Yüsra Geyik'in ablasını görenler şaşkınlık yaşıyor. Birbirlerine çok benzeyen kardeşlerden Kübra Geyik de ünlüler camiasına yakın bir isim.

Son Güncelleme:

Güzel oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'da 15 yıldır rol alıyor. 30 yaşındaki Yüsra Geyik, "Gözler önünde büyüdü" yakıştırmasının hakkını veriyor. 

Arka Sokaklar'da komiser Hüsnü Çoban'ın kızı Zelişi canlandıran Yüsra Geyik'in özel hayatı da merak ediliyor. 

Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Yüsra Geyik, Instagram'daki iddialı pozlarını da paylaşıyor. 

Instagram’da 322 bin takipçisi bulunan oyuncu özel hayatını gözlerden uzak yaşasa da, Yüsra Geyik'in ablası Kübra'yı görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. 

Birbirinin neredeyse aynısı olan kardeşlerden Kübra Geyik ünlüler camiasına uzak bir isim değil. Stil danışmanlığı yapan Kübra Geyik de sosyal medyada oldukça aktif ve kendisine tıpa tıp benzeyen kız kardeşiyle paylaşımlar yapıyor.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60. Yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı. Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, Zeliş karakterini canlandırmaktadır.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber