Hande Erçel'in kıyafetini Brezilyalı hayranı tasarlamış

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in geçtiğimiz günlerde Instagram'dan paylaştığı fotoğraflardaki kıyafeti dikkat çekmişti. Bakın o kıyafeti kim tasarlamış...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü Oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde oynadıktan sonra büyük bir hayran kitlesi edindi. Dizinin 80’den fazla ülkede yayınlanmış olması, Erçel ile dizinin diğer başrolü Kerem Bürsin’e dünyanın pek çok ülkesindeki kapıları açıyor birer birer. İki oyuncunun özellikle Latin ülkelerinde çok sayıda hayranı, sürekli olarak gündemde tutarak konuşulmasını sağlıyorlar.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinden sonra bir başka projede yer almadı ama Disney Plus ile yaptığı anlaşma sonucu marka elçisi olarak dijital platformun bir yapımında rol alacak. Henüz bu konuyla ilgili bir netlik yok. İsmi bir süre Can Yaman’ın başrolünde yer aldığı El Turco dizisinin kadın başrolü olarak anıldı ancak daha sonra konu askıda kaldı.

Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte instagram’daki takipçi sayısını hızla yükseltti. Şu anda 28,8 milyon takipçiye sahip olan oyuncu, pek çok Hollywood yıldızının bile ulaşamadığı takipçi sayısına ulaşmış durumda. 29 milyona doğru ilerleyen sayı, her geçen gün artıyor.

Kaynak: Diğer