Hande Erçel'in kıyafetini Brezilyalı hayranı tasarlamış

Galerinin tamamı için tıklayınız

Erçel, hayranlarıyla şu sıralar sosyal medyadan buluşuyor. Her yaptığı ile ilgiyle takip edilen Hande Erçel, aynı zamanda giydiği, taktığı her şey, saçı ve makyajı ile de ayrıca hayranlarının markajında. Son günlerde üstüste yayınladığı keyifli geçin bir gününden kareler, sosyal medyada da dikkatleri çekti.

Ablası Gamze Erçel ve yeğeni Mavi ile buluşan ve eğlenceli zamanlar geçiren Hande Erçel’in üzerindeki kıyafet ise ayrıca dikkatleri çekti. Daha sonra bu kıyafetini, kendisinden ilham alan Brezilyalı bir modacı hayranının tasarladığı ortaya çıktı. ‘ismy’ markasının sosyal medya hesaplarından da tasarımın kendisine ait olduğunu aktaran tasarımcının sayfasında “Ismy, Türk modasından ilham alan Brezilyalı bir moda markası” açıklaması yer alıyor.

Bu kez Hande Erçel’den bizzat ilham alınarak yapılan tasarımı oyuncunun giymiş olması, hem Brezilyalı hayranları arasında hem de mütevaziliği ile beğeni toplayan oyuncunun hayranları tarafından beğeni ve övgüler ile karşılandı. Mavi bistüyeri ve beyaz mini eteği ile çok beğenilen Hande Erçel’in tarzına da uyan kıyafet, büyük beğeni aldı. (Televizyon Gazetesi)

Kaynak: Diğer