Hande Erçel'i 3'e katlayan güzel!

Bir süredir dizilerde boy göstermeyen Hande Erçel, sosyal medyadaki popülaritesini bir başka ünlü isme kaptırdı. Erçel yakın zamanda bir dizide oynamazsa listede daha da gerileyecek gibi görünüyor.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Dizilerde yer aldıkları süreçte çok daha fazla konuşulan isimler, ekranda olmadıkları süreçte ise giderek daha az gündeme geliyorlar. Hande Erçel de Sen Çal Kapımı dizisinin ardından uzun süredir ekranda yok.

Oyuncu, Kerem Bürsin ile başrolünde oynadığı dizinin ardından çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Dünya çapında bir şöhrete kavuşan Hande Erçel, dizinin 80’den fazla ülkede gösterilmesi ile birlikte hayran sayısını da her geçen gün katladı. Instagram’da 30 milyona doğru giden takipçi sayısı ile de pek çok ünlü ismi kıskandırıyor.

Ancak giderek gündemden düşmeye başlayan Hande Erçel, şu sıralar sadece sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarıyla konuşuluyor. Fanlarının merakla takip etmelerine karşılık, ekranda yer almadığı için gündemdeki sıralamada da haliyle alt sıralara düşüyor.

Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan AdbaTV’nin yaptığı araştırmaya göre, twitter gündeminde Hande Erçel, rakibi kadın oyuncular arasında daha az paylaşımla düşüşte. Erçel’in Ağustos ayı içinde 169 bin sosyal medya paylaşımı ile konuşulduğu görülmekte.

Kaynak: Diğer