Hande Erçel'i 3'e katlayan güzel!

Galerinin tamamı için tıklayınız

Oysa yeni dönemin dikkat çeken isimlerinden olan Sıla Türkoğlu, müthiş bir ilerleyiş yaşıyor! Oyuncu, gözde bir isim olarak şu sıralar Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde rol almaya başladı. Yakında ekranda olacak. En son Kanal 7 ekranında yayınlanan Emanet dizisinde oynamıştı. İlk olarak yine günlük bir dizi olan ve Kanal 7’de yayınlanan Yemin’deki Suna karakteri ile tanınan Sıla Türkoğlu, ardından Emanet dizisindeki Seher olarak çok sevildi.

Bu diziden ani bir kararla ayrılan Sıla Türkoğlu, yapımcı ile de yaşadığı gerginlik sonrası gündeme gelmişti. Bu arada yurt dışında da hayran sayısını çoğaltan genç oyuncu, sosyal medyaya da damgasını vuruyor zaman zaman yapılan yorumlarla.

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın pek çok ülkesinde hayranı olan genç oyuncu Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti’nde oynayacağının duyulmasından sonra da sosyal medyanın gündeminden düşmedi. . Filipinler’den Şili’ye kadar hayranları, bu haberle birlikte mutlu olduklarını dile getiren paylaşımlar yaptılar.

Yerli ve yabancı hayranlarının, oyuncunun yeni dizisiyle ilgili haber sonrası yaptıkları paylaşımlar, Sıla Türkoğlu’nun Ağustos ayında daha çok konuşulmasını sağladı. Dizide Doğa isimli bir karaktere hayat verecek olan Sıla Türkoğlu, başrolünü Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın oynadıkları Kızılcık Şerbeti’nde Doğukan Güngör ile partner olacak.

Sıla Türkoğlu’nun yeni dizisi ile birlikte gündeme gelmesinin ardından, rakiplerine büyük farklar atarak Ağustos ayında çokça konuşulduğu görülüyor son ölçümlerde. 435 bin 700 tweet ile Sıla Türkoğlu, Hande Erçel adına yapılan paylaşımlara neredeyse 3 katına yakın bir fark atmış durumda! (Televizyon Gazetesi)

Kaynak: Diğer