Hande Erçel'e kötü haber: 'Yine reyting kurbanı olacak'

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in televizyon dizilerinde yüzü gülmemeye devam ediyor. Son yıllarda yer aldığı dizilerin reyting kurbanı olmasıyla bilinen Erçel'e Sen Çal Kapımı dizisinden de kötü haber geldiği öne sürüldü.

Son Güncelleme:

Hande Erçel ile Kerem Bürsin gibi iddialı oyuncularla öne çıkan Sen Çal Kapımı dizisinin yayın günü değişse de, kaderi değişmedi. 

FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan dizinin, yeni rakibi Kardeşlerim karşısında zorlandığı iddia edildi. Yurt dışı satışları iyi giden ancak reytinglerde bir türlü istenilen başarıya ulaşamayan Sen Çal Kapımı dizisinin 2-3 hafta sonra final yapacağı öne sürüldü.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in tüm sahnelerine rağmen kurtarılamayan Sen Çal Kapımı dizisinin ekrana veda edeceğine dair ne kanaldan ne de dizinin yapımcısından bir açıklama geldi. Dizinin ekranlara vedası yayınlanan yeni bölümleriyle önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Son yıllarda yer aldığı "Halka", "Siyah İnci" ve "Azize" gibi yapımların erken final yapması nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen Hande Erçel'den de konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

SERVETİNE SERVET KATTI

27 yaşındaki Hande Erçel'in, son dönemde imza attığı işlerle servetine servet kattığı iddia ediliyor.

Ünlü oyuncunun, geçtiğimiz ekim ayında bir giyim markasından 1.5 milyon TL, diş macunu reklamından da 2 milyon TL kazandığı iddia ediliyor.

Son 4 ayda sadece reklamlardan 3.5 milyon TL kazanan Erçel'in Sen Çal Kapımı dizisinden de bölüm başı 60 bin TL kazandığı öne sürüldü. Böylece ünlü oyuncunun sadece Sen Çal Kapımı dizisinden aylık 240 bin TL kazandığı ortaya çıktı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber