Yanlışlıkla paylaştı, saniyeler içinde sildi! 6 aydır sakladığı sır ortaya çıktı

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid, 6 aydır büyük bir özenle kameralardan gizlediği kızı Khai'nin yüzünü yanlışlıkla gösterdi.

Son Güncelleme:

Şarkıcı sevgilisi Zayn Malik ile birlikteliğinden ilk bebeğini geçtiğimiz yıl eylül ayında dünyaya getiren model Gigi Hadid, 6 aydır yüzünü gizlediği kızının videosunu yanlışlıkla paylaştı.

Dünyaca ünlü model gönderisini saniyeler içinde silmesine rağmen Khai'nin fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının önüne geçemedi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Hadid'in bu hareketi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dünyaca ünlü modelin bazı takipçileri, "Bu onların özeli ve onların kararı. Saygı duymalıyız" şeklinde yorumlar yaparken, bazıları ise Kha'nin fotoğrafını sosyal medyada paylaşmaya devam etti.

EVDE DOĞUM YAPTI

Kızının doğumunu anlatan manken, Manhattan'da bir hastanede doğum yaparsa annesi Yolanda Hadid ve kız kardeşi Bella Hadid'in orada olamayacağını fark ettiğinde planının değiştiğini ifade etmişti. Sevgilisi ile birlikte "The Business of Being Born" adlı belgeseli izledikten sonra bunun bir çağrı olduğuna inanan Hadid, evde doğum yapmaya karar verdiğini dile getirmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber