Emanet dizisine yeni bir rakip daha! Başrol oyuncusu, Arka Sokaklar dizisinin yıldızı çıktı

Haftalık yayınlanan yapımları geride bırakmasıyla dikkat çeken Kanal 7'nin günlük dizisi Emanet, bir televizyon kanalını harekete geçirdi. Prime time’da aradığını bulamayan televizyon kanalı, Emanet’e rakip çıkarıyor. Üstelik bu yeni dizinin başrol oyuncuları da çok iddialı… İşte detaylar...

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu’nun başrollerde yer aldığı günlük dizi Emanet, bu sezon haftalık yayınları zorlamasıyla dikkat çekti. Özellikle sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi bulunan Emanet, Twitter’da en çok konuşulan diziler arasında yer aldı.

Dokunaklı bir aşk hikayesini ekranlara yansıtan Emanet’in 2. sezonunda da başarı grafiğini düşürmemesi dikkatleri üzerine topladı. Emanet dizisi, Aziz, Yargı ve Destan gibi çok önemli dizileri sosyal medyada geçmesi ise bir  televizyon kanalının radarına takıldı.

Prime time’da aradığını bulamayan televizyon kanalı, Emanet’e rakip olması beklenen yeni bir günlük diziyi seyirciyle buluşturmayı hazırlanıyor. Üstelik bu yeni dizinin başrol oyuncuları da çok iddialı… Yeni dizinin kadın başrol oyuncusunun Arka Sokaklar dizisinde 13 yıl rol aldığı ortaya çıktı. 

Detaylar haberin devamında... 

TRT 1'den iki yeni dizi birden

Kaynak: Haber Global TV