Emanet dizisine yeni bir rakip daha! Başrol oyuncusu, Arka Sokaklar dizisinin yıldızı çıktı

Galerinin tamamı için tıklayınız

Son yıllarda diğer kanallar gibi her günü doldurmayan ancak 1 veya 2 dizi yayınlayan tv8, bu kez farklı bir atılım içinde. tv8, prime time kuşağının ardından, günlük dizilere de yönelmeye başladı.

tv8, gündüz kuşağında Canım Annem’den sonra bu kez bir başka günlük diziyi ekrana gelmeye hazırlanıyor. Hazırlıkları süren dizinin ismi Hicran. Yapımcılığını Filmevi’nin üstlendiği dizi için oyuncu seçimleri devam ediyor.

Yeni günlük dizinin henüz konusu belli değil ancak başrolde 1999 doğumlu Berk Bakioğlu olacağı öğrenildi. Bakioğlu ilk olarak 2019 yılında Star TV’de yayınlanan Sevdim Seni Bir Kere isimli dizide rol almıştı. Ayrıca 2020’de TRT’de yayınlanan Acemi Anneler’de Kemal karakterini canlandırmıştı.

Yönetmenliğini Gürsel Ateş’in üstlendiği Hicran dizisinde ayrıca Özlem Çınar da rol alıyor. Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda oyunculuk eğitimi alan oyuncu, Semaver Kumpanya, Yeni Drama Tiyatrosu gibi tiyatrolarında çalışan Çınar, 2006 yılında Kanal D’de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde de 13 yıl Aylin Aydın karakterini oynadı.

Kaynak: Haber Global TV