Çukur'un ünlü oyuncusu, 'Uyanış: Büyük Selçuklu'ya mı dahil oluyor?

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu'nun oyuncu kadrosuna Çukur'un yıldızı Barış Arduç'un dahil olacağı iddia edildi.

Son Güncelleme:

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’dan geçtiğimiz ekim ayında ayrılan ünlü oyuncu Barış Arduç'un, TRT 1'de yayınlanan Uyanış: Büyük Selçuklu'ya dahil olacağı gündeme geldi.

Yönetmen Emre Konuk'la görüşmeleri sürdüren Arduç'un hangi karakteri canlandıracağı ve ne zaman diziye katılacağı konusu ise netlik kazanmadı.

Çukur'da, Yamaç'ın düşmanı Arık Böke Erdenet karakterine hayat veren Barış Arduç, hem dizi hem de reklam görüşmelerini sürdürüyor. 

Ünlü oyuncu Barış Arduç, şu sıralar Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizisi Kulüp ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Arduç, sete çıkmaya hazırlandığı dizisi için yeni dizisi için heyecanlı olduğunu dile getirdi. 

33 yaşındaki oyuncu Barış Arduç, Kulüp'te taksici İsmet karakterini canlandıracak. 

NETFLİX'İ NEDEN TERCİH ETTİ?

Çukur'dan önce ekran ömrü kısa olan Kuzgun dizisinde başrol oynayan Barış Arduç'un reyting kurbanı olmamak için dijital bir platformda yer almak istediği iddia ediliyordu. Konu hakkında konuşan 33 yaşındaki oyuncu, "Dizi dijital bir platformda olduğu için değil, senaryosunu sevdiğim için yer aldım" dedi. 

Netflix'in yeni dizisi Kulüp'un yayınlanacağı tarih henüz netlik kazanmadı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber