Cem Yılmaz sosyal medyadan duyurdu: Projelere açığım

Netflix için Erşan Kuneri dizisini çekmeye hazırlanan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Instagram hesabından "ilk odişınım" notuyla paylaştığı videosunda kendisine sorulan soruları tek tek yayınladı.

Son Güncelleme:

Gora ve Arif V 216 filmlerindeki unutulmaz karakter olan Erşan Kuneri'nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını Netflix için çekmeye hazırlanan Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından “İlk Odişınım. Projelere açığım. My Kilo is changing” notuyla eğlenceli bir video paylaştı.

Cem Yılmaz yeni paylaşımıyla, oyuncuların projelere kabul aşamasında çektiği odişınlara bir yenisini eklemiş oldu. 

Yılmaz, menajerinin çektiği videoda, yazdığı, yönettiği ve oynadığı yapımların yanı sıra bildiği dilleri, kilosunu ve boyunu da belirterek takipçilerini gülümsetmeyi başardı. 

Cem Yılmaz'ın mini dizisi Erşan Kuneri'nin 2021'de yayınlanması bekleniyor. 

“SÜRPRİZ FORMATLAR OLACAK”

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için şu açıklamayı yapmıştı: 

"İlk kez bir dizi yapmak istiyorum. Sezon tasarımıyla yapılmış bir şey olacak. Eğer ilk sezon tutarsa neden bir sekiz bölüm daha yapmayalım. İçinde sürpriz formatlar da barındıran bir komedi şovu olacak."

URAZ KAYGILAROĞLU İLE ANLAŞTI

Erşan Kuneri dizisi için kadro hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda Sefirin Kızı dizisinden ayrılan Uraz Kaygılaroğlu ile anlaştı. 

Yeni projesi için ser verip sır vermeyen Yılmaz, “Sürpriz. Kadroda ben ve Uraz var” dedi. 

Ünlü oyuncu daha önce de Karakomik Filmler’in ‘2 Arada’ filminde Cem Yılmaz ile çalışmıştı. 

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

Erşan Kuneri, Cem Yılmaz filminde yer alan renkli karakterlerden biridir. GORA ve Arif v 216 filmleriyle tanıdığımız Erşan Kuneri film yapımcısı ve eğlence mekanı sahibidir. Dizide erotik film yapımcısı olan Erşan Kuneri’nin 1975-78 arasındaki sinema macerasını konu alınacak.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber