Çağla Şıkel canlı yayında yoga yapıp amuda kalktı! O anlar gündem oldu

Hafta içi her sabah FOX TV'de 'Çağla ile Yeni Bir Gün' programını sunan Çağla Şıkel, canlı yayın sırasında yoga yaptı. İp üzerinde zor hareketler sergileyen Şıkel'in amuda kalktığı anlar gündem oldu.

Son Güncelleme:

Güzel sunucu Çağla Şıkel, canlı yayında tavandan sarkıtılan iple yoga yaptı. Hoca eşliğinde birbirinden zor hareketler yapan Şıkel, bir ara sarkıtılan ipin içine atladı ve sonrası ip bacaklarına sararak amuda kalktı.

Şıkel'in birbirinden zor hareketleri ustaca yapması izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

SOLUĞU YİNE SPOR SALONUNDA ALDI

Sağlıklı beslenmenin yanı sıra spor yapmaya da özen gösteren iki çocuk annesi Çağla Şıkel, canlı yayının bitmesinin ardından soluğu yine spor salonunda aldı. Spora giderken Instagram hesabından fotoğraf paylaşan ünlü manken ve sunucu “Az yorulduk spora gidelim” notunu ekledi.

KASLARINI SERGİLEDİ

İki çocuk annesi Şıkel, paylaştığı fotoğraflarla da takipçilerini spora teşvik ediyor. Son olarak karın kaslarını sergileyen Şıkel'in gönderisi kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. 

Aralık ayında koronavirüs aşısı için gönüllü olan Şıkel, pozitif bir vaka ile temas halinde bulununca soluğu hastanede almıştı.

Faz 3 gönüllüsü olarak coronavac aşısı olan ve ardından koronavirüs testi yaptıran ünlü manken, sonucunun negatif çıktığını açıklamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber