Bu hafta 3 dizi ekrana veda etti

Sezon boyunca izleyici ekran başına kilitlemeyi başaran yapımlardan birbiri ardına final haberleri gelmeye başladı. Bu hafta ekrana 3 yapım ekrana veda etti. İşte tüm detaylar...

Son Güncelleme:

2021 sezonu boyunca izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizilerden beklenen sezon finali duyuruları gelmeye başladı. Reyting listelerinde rakiplerinden geride kalan dizilerden birkaçının bu hafta ekranlara veda edeceği ortaya çıktı. 

Öte yandan bu hafta ekrana gelmesi beklenen bazı diziler de Ramazan Bayramı dolayısı ekranlara bir hafta ara verdiklerini duyurdu. 

İşte, dizi sektörü için bir hayli hareketli geçecek olan 10-16 Mayıs haftasında yaşanacak olan gelişmeler...

EKRANA VEDA EDEN DİZİLER

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrolleri paylaştığı Sefirin Kızı dizisi, 11 Mayıs salı akşamı 52. bölümüyle ekranlara veda edecek. 

MED Yapım'ın Fox TV için çektiği Baraj dizisi, 11 Mayıs salı akşamı 39. bölümüyle final yapacak. 

Her hafta eğlenceli sahneleriyle izleyicilerin keyifli saatler geçirmesini sağlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de bu hafta final bölümüyle ekranlara gelecek. Dizinin 64. final bölümü 15 Mayıs cumartesi günü Show TV’de yayınlanacak. 

SEZON FİNALİ YAPACAK DİZİLER

Elde ettikleri reytinglerle yeni sezonu garantileyen dizilerden Yasak Elma ve Akıncı, bu hafta sezon finali yapacak. 

Fox TV'nin bol entirikalı dizisi Yasak Elma, 10 Mayıs akşamı ekrana gelecek olan 110. bölümüyle sezon finali yapacağını duyurdu. 

ATV'nin süper kahraman dizisi Akıncı'nın final yapacağı iddia edilirken, yapımın yeni sezonda da ekranlara geleceği ortaya çıktı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrolleri paylaştığı dizi, 14 Mayıs akşamı sezon finali yapacak.

BU HAFTA YAYINLANMAYACAK DİZİLER 

Bu hafta yayınlanması beklenen bazı diziler ise Ramazan Bayramı dolayısıyla ekranlara ara verdiğini duyurdu. 

Masumiyet, Akrep, Alev Alev, Bir Zamanlar Kıbrıs, Camdaki Kız, Arka Sokaklar ve Menajerimi Ara’nın Ramazan Bayramı tatili nedeniyle bu hafta yayınlanmayacağı ortaya çıktı. 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber