Balamir Emrem, 2.5 yıl önce ölen arkadaşı Arda Öziri'nin nişanlısıyla evlendi! Yakınları tepki gösterdi

2018 yılında geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü oyuncu Arda Öziri'nin 6 yıllık nişanlısı Vildan Örnek, oyuncunun yakın arkadaşı Balamir Emrem ile önceki gün evlendi. Çiçeği burnunda çift tepki topladı.

Son Güncelleme:

'Dolunay' ve 'Askasya Durağı' gibi dizilerle tanınan Balamir Emren, 2.5 yıl önce ölen yakın arkadaşı Arda Öziri'nin altı yıllık nişanlısı Vildan Örnek ile evlendi.

Nikahın ardından Arda Öziri'nin yakını Cengiz Çolak, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Arkadaşlarınızı iyi seçin, çünkü siz ölünce namusunuza göz dikebilirler. Düşünsenize siz ölüyorsunuz, en yakın arkadaşınız geride bıraktığınız kız arkadaşınızla evleniyor."

"BUNUN BEDELİNİ ÖDEYECEKSİNİZ"

Açıklamaların dikkat çekmesi üzerine Çolak, şöyle devam etti:

"Bunun bedelini ödeyeceksiniz. Arda ölünce ailesine tefecileri yollattın. Acılı insanlardan para tahsil ettirdin. Adamın mevlit günü dansöz, çalgılı parti verdiniz...

O dönem diyordun ki; Vildan arkadaşım, Arda'nın emaneti. Sonunuzu çok merak ediyorum. Instagram'ında Arda ile fotoğrafların var. Sana adım attırmam! Seni sokağa çıkartırmam! O fotoğrafları kaldır! Yoksa zorla kaldırtırırım."

CENAZENİN ARDINDAN 

Balamir Emren, 2018'de hayatını kaybeden Öziri'nin ardından "Ne iyi adamdın sen be. Yalnız bıraktın bizi şimdi. Düşünmemek, paylaşmamak elde değil" yazmıştı.Vildan Örnek ise "Eşim, dostum, arkadaşım, sırdaşım ne çok şey oldun hayatımda. Hayatıma girdiğin ilk günden tam 6 yıl sonra aynı gün kaybettim seni. Acımın tarifi olamaz. Hayatıma kattıkların için sana binlerce kez teşekkür ederim güzel insan" şeklinde duygusal bir paylaşım yapmıştı.

NE OLMUŞTU? 

Arda Öziri ile Balamir Emren, 2018-2012 yılları arasında yayınlanan 'Akasya Durağı' dizisinde tanışıp dost oldu. Arda, altı yıllık sevgilisi Vildan Örnek'i arkadaşı Balamir ile tanıştırdı. Yıllarca yedikleri içtikleri ayrı gitmedi. Arda Öziri, 27 Mayıs 2018'de evine dönmek üzere motosikletiyle yola çıktı. Saat 03:30'da kaza yaparak hayatını kaybetti.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber