Baby Reindeer'ın 'gerçek' Martha'sı ortaya çıktı! "Hikayeyi bir de benden dinleyin!"

Netflix'te gösterime girer girmez milyonlarca kişi tarafından izlenen Baby Reindeer dizisinin gerçek Martha'sı ortaya çıktı. Dizide tacizci Martha' olarak tanıtılan İskoç avukat Fiona Harvey, gazeteci Piers Morgan'a konuştu: "Martha benim. Hikayeyi bir de benden dinleyin!"

Son Güncelleme:

Netflix’in sansasyonel dizisi Baby Reindeer’daki Martha karakteri Fiona Harvey’den esinlenerek oluşturuldu. Başrol oyuncusu Richard Gadd'in kaleminden çıkan dizi; çalıştığı barda Martha Scott adında bir kadınla karşılaşan ve ona çay ikram eden Dann’in başına gelenleri anlatıyor. Genç adamın jest yaptığı kadın, onu takıntı haline getiriyor ve olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Netflix'in 6 bölümlük mini dizisi Baby Reindeer tüm dünyada olay yarattı. Nisan ayında yayınlanan dizi bir ayda 60 milyona yakın kişi tarafından izlendi.

Gadd'ın anne-babasını izlemeleri konusunda uyardığını söylediği, kendi başında geçen olaylardan küçük değişiklerle uyarladığı diziyi izleyen herkes Martha'nın kim olduğunu merak ediyordu.

İşte gerçek hayattaki Martha önceki gün ortaya çıktı. Fiona Harvey adlı İskoç avukat dizide anlatılan 'tacizci' Martha'nın kendisi olduğunu iddia etti.

Sansasyonel röportajlarıyla tanınan İngiliz gazeteci Piers Morgan, Harvey'in kendisine konuşacağını açıkladı.

Röportajı X  hesabından, Fiona Harvey'le bir fotoğrafını paylaşarak duyuran Morgan, Harvey'in hikayenin bir de kendi açısında dinlenmesini istediğini söyledi ve sordu: "O gerçekten bir psikopat mı öğreneceksiniz."

Sonraki Haber