Baby Reindeer'ın gerçek Martha'sından Netflix'e dava

'Baby Reindeer' dizisinde tacizci olarak işlenen Martha karakterinin gerçekte kendisi olduğunu öne süren Fiona Harvey, Netflix'e dava açıyor. Harvey, "Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım" dedi.

Son Güncelleme:

'Baby Reindeer' dizisinde tacizci olarak işlenen Martha karakterinin gerçekte kendisi olduğunu öne süren Fiona Harvey, Netflix'e dava açıyor. Harvey, "Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım" dedi.

Netflix’in bu ay çıkan yeni mini dizisi Baby Reindeer, barda çalışan bir komedyen ile tacizci bir kadın arasında yaşananları konu alıyor.

Fiona Harvey, 'gerçek Martha'nın kendisi olduğunu, komedyen Richard Gadd'ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünde rol aldığı diziye çok sinirlendi.

Radd'ı taciz ve takip etmediğini söyleyen Martha, Scottish Sun'a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Harvey, "Ben çok yetenekli bir avukatım, fotorafik hafızam var ve büyük dosyaları ezberleyebilirim. Okuduğum okullarda hep birinciydim. İnsanlar muhtemelen benim bir seri katil olduğumu söyleyecekler. Bu böyle devam edemez" dedi ve kendisini canlandıran oyuncu Jessica Gunning'i de "Ben çok çekiciyim. Onlardan hesap soracağım" sözleriyle topa tuttu. 

The Sun gazetesi, Harvey'nin daha önce İskoçya'nın önde gelen iki politikacısını taciz etmekle suçlandığını iddia etti.

"ESAS KURBAN BENİM"

Harvey, izleyicilerden gelen nefret ve ölüm tehditlerinin hedefi olduğunu ve dizinin "mahremiyetime iğrenç bir saldırı" olduğunu söyledi. Tepkilerden korkmasına rağmen susmayacağının üstüne basan kadın, "Burada kurban benim, Richard Gadd değil. İddia ettiği pek çok şeyin doğru olmamasına rağmen programı nedeniyle ölüm tehditleri aldım" dedi. 

Channel 4'a konuşan ve gerçek yaşam öyküsü dizinin temelini oluşturan Gadd ise kendi başından geçen hikaye için "Zirve noktasında neredeyse dayanılmazdı" ifadelerini kullanmıştı.

Sonraki Haber