Yılbaşı ruhunu hissettirecek filmler: İşte en güzel animasyon, korku, romantik ve komedi 'yılbaşı filmleri'

Yeni yıl yaklaşırken yılbaşı gecesi için planlar yapılmaya da devam ediyor. Sizler için yılbaşı gecesinde izleyebileceğiniz birbirinden güzel yılbaşı filmlerini listeledik...

Son Güncelleme:

2023 yılına sayılı günler kaldı. Yılbaşı gecesinde arkadaşlarınızla, ailenizle, sevgilinizle veya tek başınıza seyredebileceğiniz en iyi yılbaşı filmlerini bu içeriğimizde sizler için ele aldık. İşte en iyi yılbaşı filmleri...

YILBAŞI GECESİ 2022

Gülse Birsel ve Ozan Açıktan’ın üstlendiği “Yılbaşı Gecesi” filmi, günlerdir sosyal platformlarda paylaşılıyor ve merak ediliyor. Filmde yılbaşını kutlamayı hayal ederlerken son anda çıkan sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerini yıkıyor. Bunun üzerine Ozan çareyi komşularını partiye çağırarak buluyor.

ŞAHANE HAYAT 1946

1946 yapımı film pek çok film listesinde yeni yıl ruhunu tanımlayan filmlerin başında geliyor. Orijinal adı It’s a Wonderful life olan Frank Cappa’nın yönetmenliğini, senaristliğini ve aynı zamanda da yapımcılığını üstlendiği filmde James Stewart ve Donna Reed başrolü paylaşıyor.

FALLİNG FOR CHRİSTMAS (NOEL ÇARPMASI) 2022

Lindsay Lohan’ın başrolde yer aldığı film, yılbaşına günler kala büyük bir otelin varisi olan, yeni nişanlanmış genç bir kadın, kayak yaparken kaza geçirir. Kaza sonucu hafızasını kaybeder ve olaylar başlar.

HOME ALONE (EVDE TEK BAŞINA) 1990

Şüphesiz ki yılbaşı ifadesi ile bütünleşmiş bir film olan Evde Tek Başına serisi bu listede olmasa olmazdı... Evde Tek Başına serisi klasik ama en güzel yılbaşı filmlerinden birisidir. Kevin, ailesi Fransa’ya tatile giderken yanlışlıkla evde unutulur ve macera başlar.

THE POLAR EXPRESS (KUTUP EKSPRESİ) 2004

Çocuklarınızla beraber izleyebileceğiniz en güzel yılbaşı animasyonlarından birisi Kutup Ekspresi, Noel Baba’nın gerçek olduğuna inan bir çocuğun maceralarını anlatıyor.

A CHRİSTMAS CAROL (YILBAŞI ŞARKISI) 2009

Charles Dickens’ın kitabının uyarlamalarından birisi olan animasyon filmi hem çocuklarınızla hem de yetişkin olarak izleyebileceğiniz bir animasyon. Scrooge’un hikayesini konu alan filmde karakter yılbaşını sevmez ve oldukça huysuzdur. Noel hayaletlerinden kurtulmaya çalışan Scrooge’ın heyecan dolu hikayesini Jim Carrey canlandırıyor.

HOW THE GRİNCH STOLE CHRİSTMAS (GRİNÇ) 2000

DR Seuss'un çocuk klasiği romanından Ron Howard tarafından uyarlanan film yılbaşı gecelerinin unutulmazları arasında yerini almış durumda. Jim Carrey Grinç karakterini canlandırmıştır.

Yukarıda belirtilen filmler haricinde film önerisi arıyorsanız aşağıdaki paylaşılan içeriklere de göz atabilirsiniz...

Kar yağarken izlenebilecek filmler

Korku filmleri listesi

Kültür sanat haberleri

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber