İzel - Çelik - Ercan, 31 yıl sonra bir arada

90'ların sevilen müzik gruplarından İzel, Çelik, Ercan 31 yıl aradan sonra yeniden bir araya geliyor. İzel Çeliköz, Çelik Erişçi ve Ercan Saatçi'den oluşan grup, 25 Ağustos'ta sahneye çıkacak. Konser öncesi bir araya gelen üçlü, gazetecilerin sorularını yanıtladı

Son Güncelleme:

Habertürk'ten Ferit Tuğluk'un haberine göre; Basın toplantısında sözü ilk alan Ercan Saatçi, "Yaklaşık 31 yıl sonra 'kısa bir boşluk diyelim' yeniden birlikteyiz. Bu sırada kendi öz eleştirimizi yaptık. İzel - Çelik - Ercan sahne çalışmalarına ara verdiği dönemde hiç görüşmediğimizi zannedebilirsiniz, oysa biz yıllar içinde birbirimizi tamamlamaya gayret ettik, kendi çizdiğimiz yollar farklıydı. Şimdiden söyleyeyim 'Niye ayrıldınız?' diye sorarsanız, biz orayı çoktan geçtik. 'Neden bugüne kadar bekledik?' diye kendimizi eleştirdik. Hem kendimize hem de bizi sevenlere haksızlık ettiğimizi düşündük. İşte bugün yeniden karşınızdayız. Konserlerle başlayacağız. Nerede kalmıştık?" ifadelerini kullandı.

"DÜNYADA TEK OLABİLİRİZ!"

İzel, "Onlar evlendi çoluk çocuk sahibi oldu ama ben evde kaldım. Çok heyecanlıyım, nasıl konuşacağımı bilmiyorum. Ercan her şeyi çok güzel anlattı. Önceden de bizim sözcümüz oydu. Müzik hayatımıza bireysel olarak devam ediyoruz ama bizim yeniden birleşmemizi isteyen bir sevgi ordusu varmış. İzel - Çelik - Ercan ayrıldıktan sonra 10'dan fazla albüm yaptım ama hâlâ İzel - Çelik - Ercan diyorlar. Belki de dünyada, tek albüm yaptıktan sonra dağılan ve aradan 30 sene geçmesine rağmen yeniden bir araya gelmesi yönünde bu kadar talep gören ilk grubuz." dedi.

"EVİMİZE DÖNDÜK"

Çelik Erişçi ise "Benim söyleyeceklerim de diğerlerine ek olacak. Heyecanlıyız. Şimdiye kadar hepimiz ayrı ayrı çok güzel yollarda yürüdük. Şimdi ise İzel - Çelik - Ercan olarak yeniden birlikteyiz. Çok mutluyum. Kariyerimin başladığı yerdeyim ve kendi evime dönmüş gibi hissediyorum" diye konuştu.

"ÖZLEDİM'İ ÖZLEDİK"

"Üçünüzü de sahnede seslendirirken aynı anda heyecanlandıran ortak bir şarkınız var mı?" sorusuna üç isim aynı anda "Özledim!" cevabını verdi.

İZEL DÜĞÜM ATTI

1991'de yayınladıkları albümle popülerliği bir anda yakalayan grup, bir yıl içinde dağılmıştı. İzel, o günlerin tekrardan yaşanmaması için ekip arkadaşlarını elbisesinin kurdelesiyle kendine düğümledi.

Kaynak: Diğer

Sonraki Haber