Yusuf Dikeç Haberleri

1 Ocak 1973'te Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde doğan Yusuf Dikeç atıcılık sporcusu olup Olimpiyatlar'da Türkiye'ye madalya kazandırmıştır.

Jandarmagücü Spor Kulübü bünyesinde spor hayatını sürdüren Yusuf Dikeç, Paris'te yapılan 2024 Yaz Olimpiyatları'nda Şevval İlayda Tarhan ile beraber karma 10 metre havalı tabancada 2. olarak Türkiye'ye bu branştaki ilk olimpiyat madalyası olan gümüş madalyayı kazandırmıştır.

Eli cebinde ve ekipmansız atış stiliyle olimpiyatlar sırasında viral olmuş ve olimpiyatın ikonları arasına girmiştir. (Fotoğraf: AA)

Yusuf Dikeç duruşlu maket robotlar yapıldı Yusuf Dikeç net konuştu, "Oralara takılı kaldığımız zaman inanın yol alamayız" İlk ders Yusuf Dikeç'ten, müjdeyi verdi Yusuf Dikeç pozu veren Armand Duplantis, 100 metre koşuda da bir harika! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Yusuf Dikeç arasında dikkat çeken konuşma! Yusuf Dikeç: "Annesinden utanan ülkesinden de utanır" Yusuf Dikeç'e Kahramanmaraş'ta yoğun ilgi Atalanta yeni transferi Yusuf Dikeç'e mesajla duyurdu: "Burada bir hayranın var" En hızlı çay içme yarışmasında Yusuf Dikeç pozu Ajax'tan Yusuf Dikeç paylaşımı: Yeşil sahalarda da yayılıyor Yüzme maraton finalinde Yusuf Dikeç pozu Cem Yılmaz da o akıma uydu! Efsane pozu verdi Olimpiyatta mücadele eden milli atıcılar Anıtkabir'i ziyaret etti İsveçli atletten Yusuf Dikeç sevinci Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda'ya jest Yusuf Dikeç'in annesi: Mutluyum, gururluyum Milli atıcı Şevval İlayda Tarhan Haber Global'de Dünyanın konuştuğu milli atıcı Yusuf Dikeç İstanbul'da! Dünya onu konuşuyor: Elon Musk'tan Yusuf Dikeç mesajı Dünya Yusuf Dikeç'i konuşuyor Milli atıcılar Yusuf Dikeç ve Şevval İlayda Tarhan, Paris'te Türk spor tarihine geçti Olimpiyatlarda tarihi başarı! Madalyayı garantiledik