Yargı Haberleri - Sayfa 4

Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Yargı dizisinde Kaan Urgancıoğlu savcı Ilgaz’a, Pınar Deniz ise Avukat Ceylin’e hayat verecek. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin’in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI 

Yargı dizisi oyuncuları arasında Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.

YARGI DİZİSİ KONUSU 

Tanıtımlarıyla heyecan verici bir hikayenin sinyallerinin verildiği dizide Kaan Urgancıoğlu kurallara sonuna kadar bağlı ve doğrulardan şaşmayan bir Savcı olan Ilgaz’a hayat verecek. Ailesine bağlılığı, soğukkanlılığı ve dürüstlüğüyle dikkat çeken Ilgaz, hayatta bağlı olduğu değerleri sorgulatacak bir olayla karşı karşıya kalacak. Bu sebeple Ceylin’le yollarının kesişmesi, ikiliyi dönülmez bir sürece sokacak. Pınar Deniz ise kural tanımaz ve inandıkları uğruna sınırları zorlamaktan çekinmeyen cevval Avukat Ceylin karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Tuttuğunu koparmasıyla bilinen Ceylin’in aldığı bir dava, genç kadının hayattaki en büyük sınavı olacak.

Yargı'da çok konuşulacak ayrılık! Başrol oyuncusu veda ediyor Camdaki Kız, Yargı ve Üç Kız Kardeş için karar verildi! Yeni bölümleri geliyor "Ailemin yarısı Hatay'da göçük altında" Sevgilisiyle tatil pozunu paylaştı! Partneri Kaan Urgancıoğlu'ndan yorum gecikmedi Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'in acı günü! Uzun süredir tedavi görüyordu... 2022 yılında en çok izlenen 10 Türk dizisi belli oldu! Yargı dizisi hayranlarını meraklandıran paylaşım Cüzdanını kaybetti! Bulana bakın ne vaat etti? Çok şaşıracaksınız... Yargı'nın Ömer'i Doğaç Yıldız'ın babası Kurtlar Vadisi'nin yıldızı çıktı İbrahim Tatlıses'ten Pınar Deniz’e destek! Pınar Deniz "Benim dünyayı kurtarmam lazım" dedi, sosyal medya yıkıldı Resmen zirveye yerleşti! Haftanın en çok izlenen yerli dizileri belli oldu Ünlü oyuncu Yargı'dan ayrıldı! Yargı'nın yıldızını şoke eden soru Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz iç çamaşırlı duş pozuyla ortalığı yaktı O isim Yargı'da yeniden ortaya çıktı... Unutulmaz gönderme “Ben bugün bir şey yaptım. Yapmamam gereken bir şey” Yargı'nın Neva'sı Başak Gümülcinelioğlu evlendi Yargı'nın Neva'sı ünlü oyuncuyla dünyaevine giriyor! Düğün öncesi böyle poz verdi Yargı'da Ceylin ağladı, Türkiye kahroldu Yargı'da 'gitti' denilen oyuncu ters köşe yaptı! Yeni sezon başladı reytingler alt üst oldu! İlk sırayı kimse tahmin edemedi Yargı'dan seyirciyi üzecek karar: "Her şey kararında..." Yargı, Camdaki Kız, Mahkum… Hepsini solladı… En çok izlenen dizi şoke etti