Yapay Zeka Haberleri

Yapay zekâ (YZ, İngilizce: Artificial intelligence, AI) ), insanlar da dahil olmak üzere hayvanlar tarafından görüntülenen doğal zekânın aksine makineler tarafından görüntülenen zekâ çeşidi olarak tanımlanabilir.

"Yapay zekâ" kavramının geçmişi modern bilgisayar bilimi kadar eskidir. Fikir babası, "Makineler düşünebilir mi?" sorunsalını ortaya atarak makine zekâsını tartışmaya açan Alan Mathison Turing'dir.

Yapay zeka nasıl düşünüyor? Yapay zekaya göre Real Madrid'li oyuncular, Bayern Münih'li rakiplerinden daha üstün Yapay zeka Gipi, yarım milyon kişinin arkadaşı oldu Yandex, YandexART 1.3'ü tanıttı İstanbul'da yapay zeka lisesi kurulacak Yeşilçam yıldızları yapay zekayla gençleşti Araçlarda dijital devrim OpenAI, ilk Asya ofisini Tokyo'da açtı Mars'a uzay gemisi, ABD'nin çılgın projesi Samsung Galaxy AI'ye Türkçe ne zaman gelecek? Dünyanın sonunu hangisi getirecek? Atatürk'ün yapay zekayla oluşturulan sesinden: 'Bir Fırtına Tuttu Bizi' Kehanet değil, bunlar olacak... Dedikleri bir bir çıkan ünlü fizikçi gelecek tahminlerini açıkladı! Yeşilçam yıldızları yapay zekayla Barbie bebek oldu Yapay zeka nedeniyle iş kaybetme korkusu yaşamanın artık bir adı var: Post-luddism ABD'li bakan, bazı hükümetlerin yapay zekayı kötü amaçlarla kullanmaya çalıştığını söyledi Bu isimleri tanıdınız mı? Ünlüler böyle şişmanladı "Ramazan" simsarları işbaşında Yapay zeka hastalıkların teşhisinde kullanılmaya başladı "Yapay Zeka" yasası gerekli mi? Sıradışı seçim kampanyası Acar Baltaş'tan başucu kitabı İtalya lideri Meloni duyurdu: Yapay zeka için 1 milyon euroluk yatırım fonu Hindistan'da bir ilk! Derslerde yapay zeka teknolojisi kullanılıyor