Vedat Işıkhan Haberleri

Prof. Dr. Vedat Işıkhan, 1966 Mardin'de dünyaya gelmiş akademisyen ve Türk siyasetçidir. İlk, Orta ve Lise öğrenimini İzmir'de tamamladı.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Yüksekokulu'ndan 1990 yılında lisans, H.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü'nden 1993 yılında "Sosyal Hizmet Uzmanlarının İş Doyumları" adlı teziyle Bilim Uzmanlığı (MSW) derecesini ve yine aynı Enstitüden 1998 yılında "Sosyal Hizmet ve Sağlık Alanında Görev Yapan Yöneticileri Etkileyen İş Stres Faktörleri" adlı teziyle Doktora (PhD) derecesini aldı. Işıkhan 2003 yılında Doçent ve 2009 yılında Profesör ünvanını almıştır.

Emekliler için yeni çalışma! Bakan Işıkhan duyurdu Bakan Işıkhan'dan iş arayanlara çağrı! Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi SGK ve İŞKUR, TÜBİTAK ile iş birliği protokolü imzaladı Bakan Işıkhan'dan uzaktan ve esnek çalışmaya ilişkin önemli mesaj! 81 ilaç daha geri ödeme listesine alındı Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs mesajı  6 Şubat depreminden etkilenen dört il ve iki ilçenin mücbir sebep hali uzatıldı Bakan Işıkhan, sendika başkanlarıyla futbol maçı yaparken görüntülendi Asgari ücrete zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan Haber Global'de yanıtladı SGK'dan annelere 325 euro destek! İşte şartlar ve detaylar Bakan Işıkhan'dan '1 Mayıs' açıklaması: Emekçiler samimi icraatların muhatabı olmalı Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs açıklaması: İşçimizin alın teri Taksim Meydanı'na sığmayacak kadar büyük Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan TÜRK-İŞ'e ziyaret Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı'ndan SGK'ya 10 ödül Emeklilikle ilgili flaş düzenleme! Bakan Işıkhan duyurdu: Artık e-Devlet'te Işıkhan, Türkiye Kamu-Sen heyetiyle görüştü! "12 bin TL ilave ek ödeme emekliliğe de sayılmalı" Milyonlarca emekliyi ilgilendiren tarih belli oldu Bakan Işıkhan: Temmuzda asgari ücrete ara zam olmayacak Bakan Işıkhan gelecek 10 yılda öne çıkacak meslekleri açıkladı Bakan Işıkhan duyurdu: Emekli maaşları Temmuz'da bir kez daha masaya yatırılacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan "milli gelir" açıklaması Çalışma Bakanı Işıkhan'dan emeklilere yeni müjde! Çalışmalar başlıyor Emeklilerin bayram ikramiyeleri ödeme günleri belli oldu