Twitter Haberleri - Sayfa 6

Twitter, kullanıcıların "tweet" olarak bilinen mesajları yayımladığı ve birbirleriyle etkileşimde bulunduğu Amerikan bir mikroblog ve sosyal ağ hizmetidir. Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı. 2013'te en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri oldu ve "İnternetin SMS'i" olarak tanımlandı. 2020 yılında 339.6 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.

Kullanıcılar tarafından atılan tweetler herkes tarafından görülebilir. Ancak kullanıcılar attıkları tweetleri sadece kendi takipçilerinin görebileceği şekilde sınırlandırabilir. Kullanıcılar diğer kullanıcıların tweetlerine üye olabilirler. Üye oldukları kişi veya kurumların takipçi sayısını ve bunların kimleri takip ettikleri görebilirler. Tüm kullanıcılar Twitter'ın web sitesi aracılığıyla tweetlerini gönderebilir ve alabilirler. Kullanıcılar Twitter'ın web sitesine uyumlu harici uygulamalar (akıllı telefonlar gibi) veya belirli ülkelerde erişilebilen kısa mesaj servisi tarafından giriş yapabilirler.

Vedat Milor "son tvitim" diyerek duyurdu: Defalarca söyledim Twitter saçmalıyor: 10 gün içinde otomatik tweet sayısını sınırlayacak Kılıçdaroğlu'ndan, 'Bay Kemal'in Tahtası' paylaşımı: Metropollerden Anadolu'ya göç başlayacak 3 kuruluşa daha 'hükümetçe fonlanan medya' etiketi Twitter'ı terk eden terk edene: CBS ve Radio Canada da ayrıldı Yeni Zelanda Radyosu, Twitter'ı uyardı Elon Musk'ın Twitter'daki büyük hatası: Rus ve Çinli trollere yaradı Twitter'da 10 bin karakterlik tweet dönemi resmen başladı: Bold ve italik de geldi Twitter, yeni özelliğini duyurdu: Böylesi ilk defa olacak! Elon Musk Twitter'ı satın alma süreci hakkında konuştu Elon Musk BBC için geri adım attı, NPR ise Twitter'dan ayrıldığını duyurdu 'Atatürk' sansürlendi iddiasına MSB'den açıklama geldi: Soruşturma başlatıldı Elon Musk: Twitter ofisindeki kanepede uyuyorum Teknik olarak artık Twitter diye bir şirket yok! DSP Genel Başkan Yardımcısı Onur İste, görevinden istifa ettiğini açıkladı Twitter logosunu değiştirdi Twitter’ın logosu Doge coin olarak değiştirildi Tweet'inizin trend olması için ne yapmanız gerektiği ortaya çıktı! Elon Musk ile New York Times mavi tik yüzünden birbirine girdi Twitter 'altın tik' için bazı kuruluşlardan 1000 dolar almayabilir Elon Musk kuşun kafesini açtı Elon Musk, Obama'yı geçti "Bütün Twitter kullanıcıları eşittir ama Twitter Blue kullanıcıları daha eşittir!" Elon Musk, Twitter Blue'yu yine değiştirdi